nadia_۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 4504 عنوان کارتون دیالوگ دار خنده دار برای کودک سه ساله چی خوبه 49 بازدید | 7 پست کارتون دیالوگ دار خنده دار برای کودک سه ساله چی خوبهغیر باب اسفنجی و این کارتونهای تکراری جدید باشه حتی خارجی 🩵 کاربری دست دو نفره 1404/06/17 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arshneshin1 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 6598 باب اسفنجی که اصلا برای بچه خوب نیست. بدآموزیهبچه سه ساله خیلی به طنز فکر نکنم بخنده. بیشتر به حرکات میخندن طرفدار حق و عقلانیت💙
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39756 دنیای بچه های ۳ساله فرق داره .ممکنه باهرچیزی بخندن وممکن هم هست خندشون نگیره من پسرم ۲سال ونیمشه کلیپ کوچولوهای بامزه میبینه .یاشیرین کاری نی نی ها خیلی خوشش میاد کوکوملون .ولادونیکیتا .دیاناوروما .ایناهم واسه بچه هاجالبن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 39756 باب اسفنجی که اصلا برای بچه خوب نیست. بدآموزیهبچه سه ساله خیلی به طنز فکر نکنم بخنده. بیشتر به حرکات ... والاماهم بچه بودیم میدیدیم بدآموزی نداشت ولی درکل هرکارتونی اول بایدتوسط والدین چک بشه بعدبچه ببینه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
arshneshin1 عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 6598 والاماهم بچه بودیم میدیدیم بدآموزی نداشت ولی درکل هرکارتونی اول بایدتوسط والدین چک بشه بعدبچه ببینه بررسی هم کنید مشاور ها هم تایید می کنن برای کودک نامناسبه.چه دیالوگ ها چه کارهای شخصیت ها طرفدار حق و عقلانیت💙
زهر1111 عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 55 والاماهم بچه بودیم میدیدیم بدآموزی نداشت ولی درکل هرکارتونی اول بایدتوسط والدین چک بشه بعدبچه ببینه سایت کدومو سرچ کنید نظرات بخونید کامل توضیح داده من برای انتخاب کارتون برای خواهرزادم خیلی استفاده میکنم مفیده
nadia_۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 4504 چیکی کجاست خنده دار خیلی ممنون عزیزم کاربری دست دو نفره