2777
2789
عنوان

شوهرم و دوست دختر قدیماش

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم شما خیلی حساس شدی وقتی قبلاً همسرت مشکلی نداشته تو رابطه تون چرا بر اساس حرف دیگران آنقدر اعصاب خوردی درست کردی؟! بنظرم دیگه بحث رو ادامه نده و کلا به روی خودت نیار

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من فکر میکنم شما خیلی حساس شدی وقتی قبلاً همسرت مشکلی نداشته تو رابطه تون چرا بر اساس حرف دیگران آنق ...

آخه یه مساله ای هم که هست اینه که شوهرم وقتی دختره ریکوئست داد رفتارش عادی نبود، هول بود، مصطرب بود، اگه هیچی بینشون نبوده پس نباید اونطوری می شد

اگه هم چیزی بوده نباید باهاش حرف می زد

آخه یه مساله ای هم که هست اینه که شوهرم وقتی دختره ریکوئست داد رفتارش عادی نبود، هول بود، مصطرب بود، ...

شاید بخاطر ترسش از تو و عکس العملت اینطور بوده. من چیزی که تو همسر خودم دیدم اینه که اگه برای مرد زن جذابیت لازم رو داشته باشه و خودش ذاتش درست باشه عمرا به فکر گذشته نمیفتن.شما اگه قبل این تو رابطتون مشکلی نبوده و همسرت رضایت داشته مطمئن باش فکر خاصی نداشته ولی تو این ماجرا خودت هم مقصری برای اینکه رفتار دختره رو دیدی و خیلی مشخص بوده که به همسرت فکر می‌کرده پس از اول نباید اجازه می‌دادی الآنم چیزی نشده دیگه به روی خودت نیار و در موردش حرفی نزن 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شاید بخاطر ترسش از تو و عکس العملت اینطور بوده. من چیزی که تو همسر خودم دیدم اینه که اگه برای مرد زن ...

از اون موقع هیچ حرفی درباره این موضوع نزدم، با خودم گفتم شاید یه مدت کوتاهی یاد گذشته افتاده و به هر حال به خیر گذشته. اما دله دیگه، یادم میاد دلم می گیره

شاید بخاطر ترسش از تو و عکس العملت اینطور بوده. من چیزی که تو همسر خودم دیدم اینه که اگه برای مرد زن ...

چرا اتفاقا تو این یکی دو سال گذشته مشکلاتی داشتیم. این ماجرا هم باعث شد احساسم به شدت بدتر بشه و همیشه فکر می کنم دیگه دوسم نداره

از اون موقع هیچ حرفی درباره این موضوع نزدم، با خودم گفتم شاید یه مدت کوتاهی یاد گذشته افتاده و به هر ...

حق داری عزیزم ولی اگه سابقه ازدواجت طولانی باشه باید متوجه تفاوت افکار زن ها و مردها شده باشی اونا اصلا زیاد تو قید و بند خاطرات نیستن مثه ما. سعی کن خودت خاطرات خوب بسازی.😍

چرا اتفاقا تو این یکی دو سال گذشته مشکلاتی داشتیم. این ماجرا هم باعث شد احساسم به شدت بدتر بشه و همی ...

اگه فکر می‌کنی نیاز به مشاوره داری حتما برو. زندگیت رو آنقدر الکی نباز و اینکه ببین تو دوره قبل پریودی نیستی؟!اگه هستی که احساساتت خیلی عادی هست هر فکری که تو ذهنت میاد این در نظرت باشه که یه مقدار زیاد از احساساتت بخاطر بهم خوردن هورمون ها قبل پریودی هست و زیاد درگیر نشو با اون احساسات.من شاید هر ماه قبلاً پریودی از همسرم متنفر هم بشم ولی خب خودم می‌دونم این موقتیه و بخاطر بالا پایین شدن هورمون هام هست پس اون موقع فقط صبر میکنم و انقلابی عمل نمی کنم که بخواد زندگیم بهم بریزه

مثلا شوهرم میگه رنگ چشماتو خیلی دوست دارم اصلا باعث نمیشه خوشحال بشم. چون یادم میفته که اون دختره هم چشماش سبزه و شوهر منم از وقتی یادم میاد عاشق چشم سبزه. چشمای من فندقیه سبز و عسلی قاطیه، حالم گرفته میشه

ممنون که باعث دلگرمی شدی

😍خواهش میکنم عزیزم امیدوارم زندگیتون بازم گرم بشه،🥰