2777
2789
عنوان

شوهرم و دوست دختر قدیماش

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 82 پست

بهش گفتم من با بقیه ی زنا مشکلی ندارم ولی با این شخص خاص مشکل دارم و تو اینو میدونی، اصلا نباید ازم می پرسیدی و باید درخواستشو قبول نمی کردی

گفت آخه چرا؟ گفتم بیشعور این دوست دختر سابق توئه، خوشت میاد من با خواستگارام حرف بزنم؟

گفت چرا چرت و پرت میگی؟ کی گفته دوست دخترم بوده😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتم من با بقیه ی زنا مشکلی ندارم ولی با این شخص خاص مشکل دارم و تو اینو میدونی، اصلا نباید ازم ...

کلا شوهرت جنبه نداره اینستاشو پاک کن

من نمیفهمم تو چته دختر؟؟؟؟

چرا موافقی خانمارو فالو کنه اصلا؟ 

برا همچین مردی اصلا فاز روشن فکری نباید برداری که مشکلی ندارم و فلان 

اتفاقا مشکل داشته باش 

یعنی چی با بقیه خانما مشکلی ندارم 

طرفتو بشناس خب رفته کل پستای طرفم لایک کرده مشخصه جنبه شو نداره 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
کلا شوهرت جنبه نداره اینستاشو پاک کنمن نمیفهمم تو چته دختر؟؟؟؟چرا موافقی خانمارو فالو کنه اصلا؟ برا ...

چون قبلا هیچ مشکلی پیش نیومده از طرف شوهرم. به جشم پاکی و تعهد معروفه اصلا

بعد به من گفت یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به بقیه! گفتم آخه عوضی من تو زندگیمون چیکار کردم که همچین حرفی میزنی، گفت برو بابا خودت هیچ دوستی نداری؟ گفتم آخه بیشعور من با هیچکدوم این آدما هیچ رابطه ای نداشتم، برگشته میگه منم رابطه ای نداشتم پس تمومش کن

اسی شما از همون اول نباید اجازه میدادین فالو کنه و می‌گفتین نه درست نیست . باید عاقبت اندیشی میکردید ...

از بس همیشه خوب بود خودم شوکه شدم، گفتم بذار ببینم اگه بگم اشکالی نداره خودش شعورش میرسه که نباید همچین کاری کنه یا نه

میگفتی من فک نمیکردی بری تو پیج دختر لنگر بندازی😂

واقعا لنگر انداخته

میدونی چی دلمو خیلی می سوزونه؟ یه عکس دختره گذاشته بود از موهای بافته ش. اونو لایک کرده

بعد عادت داره موقع رابطه موهامو ببافه بگیره دستش، انقد دلم سوخت که حد نداره

رفتم موهام‌ کوتاه کوتاه کردم اومد خونه داد و فریاد راه انداخت که چرا اینجوری کردی روانی

رفتین؟

خلاصه از اون موقع همش حالم بده. من فکر می کردم گوشه ی ذهنشم به هیچ کس فکر نمی کنه. از بس که رفتارش باهام خوبه

الان هر روز یاد این جریانم. بهم می گه بزرگش نکن چیزی نشده. پررو بهم گفت ببین این رفتارا باعث میشه جذب کنی اینجور چیزا رو

همیشه میگه من خیانتی به تو نکردم، مشکل از فکر توئه! دختره رو همون لحظه آنفالو کرد، بعد بهم گفت ببین ...

شاید سخت میگیری حالا که آنفالو کرده شما هم زیاد حساس نشو معلومه دوستت داره زندگی رو به خودت تلخ نکن

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین
شاید سخت میگیری حالا که آنفالو کرده شما هم زیاد حساس نشو معلومه دوستت داره زندگی رو به خودت تلخ نکن

اصلا نمی تونم از فکر این که به زن دیگه ای توجهی نشون داده بیرون بیام. خیلی بهش اعتماد داشتم الان بی اعتماد شدم

مخصوصا اون حرفش که جذب می کنی خیلی آزارم داد. فکر کردم خب حتما پتانسیل خیانتو داره که اینو میگه