2777
2789

دوستم با یه پسری در ارتباطه که پسره به شدت پولداره و خیلی گلای بزرگ برای دوستم میخره، خیلی براش خرج میکنه

دوستم چهرش معمولیه ولی تیپش خیلی لختیه، مثلا زیر مانتوش همیشه بالا نافی میپوشه هرروز موهاش یه رنگه

و خیلی میره ویلای پسره شبا میمونه، چون خانواده ازادی داره کلا همه جوره پایست

پیجش بازه، هرروز عکسای جلف و اهنگای بد لبخونی میکنه میذاره، و پسره هیچی بهش نمیگه( خانواده پسره مذهبین تقریبا) سر همین عجیبه واسم که چرا اصلا یه کوچولو توجه نمیکنه به این وضعیتش

پسره با اینکه انقدر پولداره و وضعیت مالی خوبی داره و شرایط ازدواج و داره پیش قدم نشده برا ازدواج

بنظرتون پسره برای رابطه  خوشگذرونی با دخترست یا میخواد بگیرتش؟

دوستم هی میگه نظرتو بگو راجب رابطمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره دیگه من این مدلی زیاد دیدم ازدواج کردن نمونه ش دختر دایی خودم با پسره می‌رفت پارتی به حدی لباسش لختی و باز بود خم میشد شرتش هم دیده میشد ولی پسره اوکی بود الانم ازدواج کردن بچه دارن هنوزم بره پارتی همون جوری میپوشه 

میبره ویلا همه کارباهاش میکنه دیگه مغز خر خورده بره بگیرتش اونم پیش خودش یک درصد ممکنه فکرکنه دختره قبل این هم باکسای دیگه بوده چرا باید بگیرتش 

بنظرم قصدش لذت بردنه تا وقتی دلشونو بزنه