2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه(رژیم دسته جمعی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 241 پست
دورت بگردم انرژی مثبت الان خوشگل شده رنگ و لایت کردم و خوشگل شد امشبم مهمون داشتیم دوباره رژیمو شکست ...

خدا نکنه عشقم 💟

ماشالا از چشم بد بدور💙💚💛

خوب منم همونو میگم لازم نیست دیگه وزن کم کنی ماشالا قد وزنت مناسبه😊😊

من خودم وزن ایده الم ۵۵ هس ولی میدونم نمیتونم بهش برسم تا ۷۵ میرم کلی خوب میشم😅

دیگه بعدش صورتم زشت میشه خط لبخندم اینا میاد رو  ول میکنم رژیمو😅

نزدیک چهل سالمه دیگه من که با این شکم باربی نمیشم خوب😁

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

خدا نکنه عشقم 💟ماشالا از چشم بد بدور💙💚💛خوب منم همونو میگم لازم نیست دیگه وزن کم کنی ماشالا قد وز ...

عزیزم هیکل باربی ک نسیب هیچکس نمیشه مگه همون وزن مناسب ک ۷۵هم عالیه 

منتها من خیلی دوست دارم چند کیلو دیگه کم شه اگه یکم اراده داشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیکل باربی ک نسیب هیچکس نمیشه مگه همون وزن مناسب ک ۷۵هم عالیه منتها من خیلی دوست دارم چند کیلو ...

انشالله کم میکنی خوشگلم 

امروز وزن کردی؟

منکه دیروز فست بودم 

ولی موقع شام سفره رو جمع میکردم بقیه غذای بچه رو خوردم😣 درحد سه قاشق برنج  ویک قاشق هم خورشت

کلش ۵۵۰ کالری شد

امروزم بازم شامم برنجه کل کالریم ۱۲۰۰ زیر مجازم مصرف کردم ولی برنج چه یه قاشق چه سه قاشق گند میزنه تو رژیم😣

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

انشالله کم میکنی خوشگلم امروز وزن کردی؟منکه دیروز فست بودم ولی موقع شام سفره رو جمع میکردم بقیه غذای ...

وزن نکردم چون میدونم کاذبه آخه دیشب در حد ترکیدن خوردم شب قبلترش هم همینطور 

امروزم فست نبودم چون باید دارو بخورم گلوم درد می‌کنه گفتم معده خالی آنتی بیوتیک نخورم 

کالری مصرفی هم 1200کالری خوردم 

سه چهار قاشق برنج هم چیزی نیست اندازه ی سیب کالری داره فدا سرت 

عزیزان میشه ازته قلبتون دعام کنیدمعجزه کنه خدابرام ومشکلم فوری حل بشهلطفایه صلوات بفرستیدبرام

چشم عزیزم 

اگه لایق باشم حتما

اگر گروهی زدید میشه منم اد کنه یکی ؟

عزیزم اگه خواستین اینحا ادامه بدین 

اگه خواستین تو روبیکا ادرس دارم بدم

اگه میخواید من تشکل بدم همتون اد کنماگه موافقید لایک کنید

تو همین نی نی سایت یکی به اسم خزان نارنجی گروه داره خواستی برو تو گروهش