2777
2789
عنوان

دورهمی دوستانه(رژیم دسته جمعی)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 241 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اینجا هنوز فعالیتی هست؟؟ منم میخوام عضو شم

سلام عزیزم اینجا کسی نیست خودم تنهام رژیم دارم اگه دوست داشتی باهم ادامه بدیم 

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

سلام عزیزم اینجا کسی نیست خودم تنهام رژیم دارم اگه دوست داشتی باهم ادامه بدیم

والا منم چند روزه خوراکم رو کم کردم .تنهایی اصلا نمیتونم باید رقیب داشته باشیم .من صبح نون و پنیر و چایی خوردم .برا ناهار قرمه سبزیه با برنج خدا بخیر کنه😂

والا منم چند روزه خوراکم رو کم کردم .تنهایی اصلا نمیتونم باید رقیب داشته باشیم .من صبح نون و پنیر و ...

سلام خوبی اره منم تنهایی ارادم کمه  ،بیا اینجا ببینیم چند روز میتونیم ادامه بدیم 

عزیزم اول قد 

وزن 

سنتو رو بگو 

من ۳۹ سالمه 

وزن ۸۴.۵۰۰

قد۱۶۰

**"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**  

والا منم چند روزه خوراکم رو کم کردم .تنهایی اصلا نمیتونم باید رقیب داشته باشیم .من صبح نون و پنیر و ...

بعدش با اپلیکیشن دقیق حساب کنیم ،بگیم تو روز چند کالری مصرف کردیم ،مصرف برنج سه روز توهفته باشه اونم فقط ناهار

نون وعده صبحونه باشه

مصرف آب هم ۸ لیوان پایین نباشه 

ورزشم سعی کن داشته باشی

روزای یک شنبه وزن کنیم 

دوروز تو هفته فست ۵۰۰ باشیم

البته من سعی میکنم هرروز فست ۱۲،۱۴،۱۶ ساعته رو باشم خیلی تو کاهش تاثیر داره

روزای یک شنبه وزن کنیم دوروز تو هفته فست ۵۰۰ باشیمالبته من سعی میکنم هرروز فست ۱۲،۱۴،۱۶ ساعته رو باش ...

فست رو از فردا باهات میگیرم ببینم چند ساعته میشه البته فردا و پس فردا بازم مهمان دارم

سلام خوبی اره منم تنهایی ارادم کمه ،بیا اینجا ببینیم چند روز میتونیم ادامه بدیم عزیزم اول قد وزن سن ...

۲۳ سالمه قدمم ۱۵۹ تو همون۱۶۰ بزن 🤣وزنمم ۷۰ امروز دوهفته پیش ۲ کیلو بیشتر بودم 

۲۳ سالمه قدمم ۱۵۹ تو همون۱۶۰ بزن 🤣وزنمم ۷۰ امروز دوهفته پیش ۲ کیلو بیشتر بودم

سلام عزیزم خوبی ببخشید چند روز بود نمیومدم سایت. حال دلم اصلا خوب نیست😞