آرورا۱۲۳ مدیر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 عنوان دورهمی دوستانه(رژیم دسته جمعی) | مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 241 پست 💫خوشگلا بیایین در کنار هم به اندام ایده آلمون برسیم💃💃💫💫💫 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"** 1403/10/12 | 14:08 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرورا۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 اینجا ک نمیشه بنظرم اگه اینجا بخای انجام بدی ممکنه پربازدید شه و یا ی بیشخصیتی پیدا بشه و توهیین کنه ... نه گلم طوری نمیشه ما چند نفریم فقط میخواییم دورهمی رژیم بگیریم وبه هم انگیزه بدیم اگه گسی ام همچین قصدی داشت نی نی یارو خبر میکنیم🤗 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1459 نه گلم طوری نمیشه ما چند نفریم فقط میخواییم دورهمی رژیم بگیریم وبه هم انگیزه بدیم اگه گسی ام همچین ق ... ی گروه بزن عزیزم اینجا فایده ای نداره درخواست دادم ک بگم گروه تشکیل بدید و ایدیمو بدم ک عضو گروهم کنی و درموردش چن تا نکته بگم چون شما اولین نفر نیستی متاسفانه تجربشو داشتیم ک میگم 👑کوروش بزرگ👑 گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌
دوربین،،عکاسی عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 5566 بعد کاهشم دارین هر هفته؟اگه کاهش دارین وزیاده خوری نمیکنین خوبه.به شرطی که همون روز چیت رو طی هفته ب ... ورزش ک نه ندارم چیت هامم خیلی پر کالریه کاهش هفتگی و نمیدونم ولی تو این دو ماه نزدیک ۹کیلو کم کردم
آرورا۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 ی گروه بزن عزیزم اینجا فایده ای نداره درخواست دادم ک بگم گروه تشکیل بدید و ایدیمو بدم ک عضو گروهم کن ... جان دلم یه عده ای نمیتونن برن ایتا یا روبیکابراهمین اینجا تاپیک زدم والا روبیکا پره خودمم بار اولم نبست چندین ساله تو همین سایت هستم **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
آرورا۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 ورزش ک نه ندارم چیت هامم خیلی پر کالریه کاهش هفتگی و نمیدونم ولی تو این دو ماه نزدیک ۹کیلو کم کردم ماشالا خوبه که قد ووزنت چقدره؟چند وقته رژیمی؟کالری شماری میکنی **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1459 جان دلم یه عده ای نمیتونن برن ایتا یا روبیکابراهمین اینجا تاپیک زدم والا روبیکا پره خودمم بار اولم ن ... اینجا هم استقبال چندانی نشد متاسفانه در هر صورت بنظرم اونجا خیلی راحت تر از اینجاس اینجا چند وقت یبار سایت مشکل پیدا میکنه و نمیشه عکس گذاشت ب راحتی و شاید عده ای اشنا نباشن 👑کوروش بزرگ👑 گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌
دوربین،،عکاسی عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 5566 ماشالا خوبه که قد ووزنت چقدره؟چند وقته رژیمی؟کالری شماری میکنی مرسی۱۷۰قد 59وزن الان تقریبا پنجاه روزی میشه ک کالری شماری میکنم فقط جمعه ها گند میزنم خیلی میخورم
آرورا۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 اینجا هم استقبال چندانی نشد متاسفانه در هر صورت بنظرم اونجا خیلی راحت تر از اینجاس اینجا چند وقت یبا ... عب نداره عزیزممنکه خودم تنهایی رژیم میگیرم گفتم چند نفری باشیم بهتر وبا اراده تر جلو میریم نشد هم نشد😊 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
آرورا۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 مرسی۱۷۰قد 59وزن الان تقریبا پنجاه روزی میشه ک کالری شماری میکنم فقط جمعه ها گند میزنم خیلی میخورم شما که وزنت مناسبه بانو برا چی ادامه میدین😊همون ۶۵ براتون ایده آله خوب😊 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
دوربین،،عکاسی عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 5566 شما که وزنت مناسبه بانو برا چی ادامه میدین😊همون ۶۵ براتون ایده آله خوب😊 متاسفانه یکم زیر شکم مونده ک حسابی رو مخمه
دوربین،،عکاسی عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 5566 بچه ها من گزارش امروزمو بزارم براتون 20ساعت فست و 1100کالری
آرورا۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 متاسفانه یکم زیر شکم مونده ک حسابی رو مخمه خوب عزیزم اونم با ورزش برطرفش کنهولی خوشم اومد ماشالا خیلی بااراده ای افرین بهت👏👏👏 **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
آرورا۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 بچه ها من گزارش امروزمو بزارم براتون 20ساعت فست و 1100کالری خدا قوت عزیزم 💝چطوری بیست ساعت فست میتونی بمونی؟تو این بیست ساعت چیکار میکنی اصلا هیچی نمیخوری؟ **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**
لربختیاریم عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 1459 عب نداره عزیزممنکه خودم تنهایی رژیم میگیرم گفتم چند نفری باشیم بهتر وبا اراده تر جلو میریم نشد هم نش ... منم همینو میخواستم اخه😢فقط اطلاعات زیادی نداشتم خاستم از کسی کمک بگیرم 👑کوروش بزرگ👑 گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹خوزستان💚✌
آرورا۱۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/29 تعداد پست: 2295 منم همینو میخواستم اخه😢فقط اطلاعات زیادی نداشتم خاستم از کسی کمک بگیرم دوست داشتین همین جا ادامه بدین💝منم هرچی از رژیم کالری شماری میدونستم توصفحه اول توضیح دادم گلم. **"یا بِل تْوایم دْیخانیِم، سْ کِم تْیی ستال وْزدْوشنیِم؟"****"Я был твоим дыханием, с кем ты стал воздушным?"**