2777
2789
عنوان

جوش صورت😲😲😲

27334 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها

من قبلا پوستم خیلی صاف بود ولی چندین ماهه خیلی جوش میزنم..

بیاین بگید چی برا جوش نزدن و برا خوب شدن جوش خوب هست؟

هم دارو و هم چیزای طبیعی

تجربیاتتون بگید لطفا..

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
ازمایش بده

ن میدونم چیز خاصی نیس فقط میخوام بدونم چی برا خوب شدن سریع جوش خوبه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن میدونم چیز خاصی نیس فقط میخوام بدونم چی برا خوب شدن سریع جوش خوبه

عسل و ابليمو 

سركه سيب هم خوبه طبيعي باشه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

شاید اصلاح کردی به یه شیوه جدید

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
عسل و ابليمو  سركه سيب هم خوبه طبيعي باشه

عزیزم ینی ترکیب عسل و ابلیمو؟

شاید اصلاح کردی به یه شیوه جدید

نه عزیزم😢😢

[QUOTE=49747960]کلیندامایسین  سریع جوشو میبره من اصلا جوش نمیزنم ولی دو روز قبل عروسیم وسط ابروهام جوش وحشتنا ...[/QU

عزیزم محلوله یا پماد؟؟

هرشب قبل خواب خاکشیر بخور

جدی؟ شما خودت امتحان کردی؟

حساسیت غذایی ممکنه باعث بروز ناگهانی جوش بشه؛ ادویه جات و غذاهای تند حذف بشه

خشکی پوست و سرما جوش زدن رو تشدید میکنه

در معرض آفتاب قرار گرفتن هم همینطور

همچنین بهم خوردن تعادل هورمون‌ها