2777
2789
هیچوقت شال مبل و هصم نکردم. حس میکنم خونه رو شلخته میکنه. ضمن اینکه هیچ کاربردی نداره

منم همین حس رو داشتم تا همین چند دقیقه پیش 🤣🤣 اما دنبال کوسن بودم هی عکس دیدم خوشم اومد از شال🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین حس رو داشتم تا همین چند دقیقه پیش 🤣🤣 اما دنبال کوسن بودم هی عکس دیدم خوشم اومد از شال🤕

اون عکسها رو ول کن 

اونا کلی طراحی شدن با فیل تر عکسها انداخته شده 

اینجوری عادیش بهم ریخته گی میاره

اون عکسها رو ول کن اونا کلی طراحی شدن با فیل تر عکسها انداخته شده اینجوری عادیش بهم ریخته گی میاره

جدی ؟ اخه خونمون خیلی مونوکروم شده 

دلم میخواد یکم رنگ بیارم قاطیش کنم 

فقط تو عکس قشنگه. تو واقعیت یجوریه، خیلی تو دست و پاست.

انگار رو مبل خوابیده بودی، وقتی بلند شدی وقت نکردی ملافه ای که روت انداخته بودی و جمع کنی، مونده همونجا. یه همچین حسی مبگیرم من

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

فقط تو عکس قشنگه. تو واقعیت یجوریه، خیلی تو دست و پاست.انگار رو مبل خوابیده بودی، وقتی بلند شدی وقت ...

خیلی سلیقه ایه 

منم خیلی دوس نداشتم اما چند تا عکس ک دیدم خوشم اومد 

بقول دوستان نمیدونم تو خونه هم همونقد قشنگ هست یا نه

فقط تو عکس قشنگه. تو واقعیت یجوریه، خیلی تو دست و پاست.انگار رو مبل خوابیده بودی، وقتی بلند شدی وقت ...

دقیقا همینه 

شوهر من همیشه رو کاناپه دراز میکشه بلند میشه یک پتو ژله ای افتاده رو کاناپه 

اینم شال مبل حساب میشه ؟

دقیقا همینه شوهر من همیشه رو کاناپه دراز میکشه بلند میشه یک پتو ژله ای افتاده رو کاناپه اینم شال مبل ...

قطعا حساب میشه🤭😂😂

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

شال مبل فقط پافی......من میبافم طرح و رنگ دلخواهتون رو خیلیییی خوشگل و شیکن....پولتون رو ندین این پارچه های نازک مث سفره هستن.....برای سفارش به ایدی تلگرامم پیام بدین 

onlygod1399