2777
2789
عنوان

حس خوب بعد از لاغری

292 بازدید | 28 پست

چه حس خوبی داره زحمت بکشی لاغر بشی بعد لباسای قبل اندازت بشه.😍😍

یکماه پیش عروسی دعوت بودم لباسم اندازم نشد . الان پوشیدم اندازم شده😍

اینم بگم ۹۰ بودم شدم ۸۰🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوری تو یه ماه ده کیلو کم کردی

یکماه نیست . سه روز دیگه میشه دوماه . ورزش . وعده غذایی و کم کردم . شیرینی جات و قند کم کردم خیلی . دانه چیا و چای ماسالا هم خوردم

یکماه نیست . سه روز دیگه میشه دوماه . ورزش . وعده غذایی و کم کردم . شیرینی جات و قند کم کردم خیلی . ...

دآنه چیا رو چطوری و کی بخوریم

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

رژیم سخت لابد ؟؟

خیلی سخت نبود . چون خیلی به غذا علاقه دارم یکسره ریزه خواری میکردم و البته تازه یکساله زایمان کردم. بعد کم کم به کم خوری عادت کردم و نوشابه و کامل حذف کردم شاید قبلا روزی دو لیوان حتما میخوردم 

من ده هشت سال پیش یه لباس خیلی خیلی خوشگل دوختم وعروسی داییم پوشیدم.دیگه گذاشتمش کنار تا چند ماه پیش که عروسی دعوت شدم شانسی گفتم بپوشم ببینم چقدر تنگه.هیچ حتی یه سانت تنگ نبود کاملا اندازه م مثل هشت سال پیش وجالبه یه زایمانم داشتم ولی هیچ تغییری نکردم و همونو پوشیدم ازذوق فقط میپریدم هوا جیغ میزدم که اندازمع🤣

میگن قبل از فعالیت چربی سوزی و بالا میبره . من قبل ورزش یک قاشق غذا خوری رو تو یک لیوان آب گرم میریز ...

چقدر خوووب

۱۴۰۴/۴/۴ ان شاءالله به حول و قوه الهی و نگاه ویژه ۱۴ معصوم و توسل ب ام البنین 

اسی منم ۹۳ام چیکار کردی جز ب جز بگو مرسی

اول اراده محکم ، به خودت واقعا قول بده . مثل زمانی که روزه ای و میدونی واقعا نباید چیزی بخوری برای قند و شکر و شیرینی و ...

بعد غذات و کم کن . چربی غذات و کمتر کن . ورزش کن حتما که خوشتیپ لاغر شی . دانه چیا چای ماسالا هم کمک کننده .

با این رژیم اصلا به بدن آسیب نمیرسه . 

من ده هشت سال پیش یه لباس خیلی خیلی خوشگل دوختم وعروسی داییم پوشیدم.دیگه گذاشتمش کنار تا چند ماه پیش ...

واقعا چه خوب . من قبل زایمان ۷۰ بودم روز زایمان ۸۴ بعد زایمان ۶ ماه که گذشت شدم ۹۰