2777
2789
عنوان

حس خوب بعد از لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 28 پست
و اینکه کم نیاوردی؟نشکوندی؟ارادت برا چی بود. شاید تلنگر شد برا منم🦦

ایینه قدی تو حال 😅. چون سه تا بچه دارم مجبور به فعالیت بودم و پاهام خیلی درد میکرد. بی حال بودم و حوصله هیچی نداشتم. علاوه بر اون میبینم اراده دارم و وزن کم میکنم بهم حس اعتماد به نفس میده . در کل برای سلامتی . تا جوونیم لاغر کنیم بهتره ، تو سن بالا پوست دیگه قدرت بازسازی نداره و زود چروک میشه . حتما شروع کن . وقتی میری رو ترازو میبینی وزن کم کردی یکم ، ترقیب میشی و خودت ادامه میدی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایینه قدی تو حال 😅. چون سه تا بچه دارم مجبور به فعالیت بودم و پاهام خیلی درد میکرد. بی حال بودم و ح ...

من میگم حیفه ۲۱سالگیم با ۹۳کیلو بگذره مگه چندبار تکرار میشه این سن ولی دوباره گند میزنم😐خیلی شلم‌

😐😐😐

من میگم حیفه ۲۱سالگیم با ۹۳کیلو بگذره مگه چندبار تکرار میشه این سن ولی دوباره گند میزنم😐خیلی شلم‌

الان تاپیکاتو دیدم که در تلاش رژیم گرفتنی . قدت چقدره؟

به خاطر حرف مردم. حرف شوهر و‌... نخواسته باش وزن کم کنی . به خاطر دل خودت شروع کن ورزش کن. فقط در روز صبحانه بخور ، ناهار ، عصر میوه ، بعد شام .

وعده هاتو کم کم ، کم کن ، یکدفعه کم کنی ، کم میاری .

ریزه خواری نکن . سس و غیره نخور . گرسنه شدی یه مشت بادوم زمینی یا درختی یا نخود هر چی داشتی بخور . بیسکوییت و کیک و نوشابه نخور . باور کن خیلی راحته کافیه شروع کنی و پایبند باشی به خودت

به خاطر حرف مردم. حرف شوهر و‌... نخواسته باش وزن کم کنی . به خاطر دل خودت شروع کن ورزش کن. فقط در رو ...

خب من اینجوری کنم میگم اه زیاد خوردم حالا امروزو بخورم از فردا ۲ساله این فردای من نرسیده. 

😐😐😐

خب من اینجوری کنم میگم اه زیاد خوردم حالا امروزو بخورم از فردا ۲ساله این فردای من نرسیده.

خب زیاد نریز . قاشق هاتو بشمار . بیشتر نخور . اراده فولادی میخواد. از ۲۰ قاشق برنج شروع کن به ۸ تا برسون . میشه حتما . شیرینی و شکر خیلی چاق کننده ی اصلا نخور