2777
2789
عنوان

نامزدم ازم😪😱

5411 بازدید | 123 پست

دارم روانی میشم لطفا گزارش نزدید ببخشید من دلم نمیخواستم درباره این مورد تاپیک بزنم مجبورشدم اصلا تاپیک نمیزنم ولی واقعا این موضوع عصبانی کرد دارم روانی میشم نمیدونم چکار کنم 

ما 9 ماه (عقدم) همسرم ازم درخواست رابطه کامل میکنه

منم میگم نه  تا عروسی می‌ترسم باردار بشم یا اتقاق بیوفته جدا شم  بالغ بر 100 بار درخواست داد منم گفتم نه تا میگم نه دعوامون میشه این دفعه آخری درخواست داد گفتم نه دعوامون خیلی بد شد بالا گرفت  بلند شد رفت الان دوماه قهره منم از همه جا بلاک کرده میاد یک ساعت میاد  پیشم ساکت میشینه میگه خوبی میره رفتم بازار گفتم این خوبه گفت به ربطی نداره هرکاری دلت میخواد بکن بعدش گفت خسته شدم میرم تو ماشین خیلی سرد یک شب آمد پیشم ازم خیلی خیلی واصله گرفت 

الان مامانم میگه چیز شد منم میگم نه نمیدونم قبول می‌کردم یا نه واقعا خیلی خیلی دوستش دارم   تا عروسی صبر کن صبر نداره همه چی عالی بود تا درخواست رابطه کرد نمیدونم چکار کنم آشتی کنه

صاحب کاربری فوت شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه سطحی هم قبول نمیکنه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چ بد دوران عقد خیلی بده ولی کوتاه نیا  تو دوران عقد هزارتا اتفاق میوفته   باشه موقع عروسیت 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️