2777
2789
عنوان

بهانه گیری

388 بازدید | 76 پست

شوهرم سریه موضوع الکی بهانه گیری کرد باخانواده ام قطع رابطه کرد الان دائم زخم زبون میزنه تیکه میندازه مسخره میکنه چیکار کنم اصلا تحمل ندارم از طرفی هم بچه هام نمیتونم ول کنم توانایی اینکه جداشم خرجشون بدم ندارم 

واسه شفای پسر اوتیسمی من یه صلوات مهمونم کنید

ب حرفاش اهمیت نده تا خودش خجالت بکشه و دست از کارش برداره

بمون سر خونه زندگیت طلاق خیلی سخته

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از نظر شما الکیه ، خب بشینین با هم منطقی صحبت کنین بپرس تا کی قراره بهت نیش بزنه، چیکار کنی دیگه طعنه نخواهد زد

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

عزیزم تنها نیستی خیلیا مثل خودت هستند

چقدر سخته توفامیل همه زیبایی نجابتمو مهربونیم تعریف میکردن الان چنان داغونه زندگیم که باورم نمیشه  

شاید از نظر شما الکیه ، خب بشینین با هم منطقی صحبت کنین بپرس تا کی قراره بهت نیش بزنه، چیکار کنی دیگ ...

راه حلش یا قطع ارتباط من باخانواده مه یا اینکه بیان بگن چراناراحتی اینم هرچی از دهنش در میاد بگه راحت شه وگرنه مشاور رفتم صحبت کردم اصلا کوتاه نمیاد

ب حرفاش اهمیت نده تا خودش خجالت بکشه و دست از کارش برداره بمون سر خونه زندگیت طلاق خیلی سخته

دلم میخاد ولی من آدم صلح طلبی هستم اصلا تحمل اینکه دائم سرکوفت بزنه وزخم زبون ندارم

چقدر سخته توفامیل همه زیبایی نجابتمو مهربونیم تعریف میکردن الان چنان داغونه زندگیم که باورم نمیشه

اخ اخ انگار منو گفتی 

هیچکس فکر نمیکرد روزگارم این بشه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

دلم میخاد ولی من آدم صلح طلبی هستم اصلا تحمل اینکه دائم سرکوفت بزنه وزخم زبون ندارم

منم مث خودت ادم اروم و صلاح طلبی بودم 

عزیزم هیچ کاری نمیشه کرد چون میگی با حرف درست نمیشه پس بهتر به حرفاش اهمیت ندی تا خودش دست برداره 

منم مث خودت ادم اروم و صلاح طلبی بودم عزیزم هیچ کاری نمیشه کرد چون میگی با حرف درست نمیشه پس بهتر به ...

روحم نابوده اضطراب وافسردگی گرفتم دائم نشخوار فکری دارم خل شدم

آره بخدا اصلا جداشم کسی باورش نمیشه

جدایی خیلی سخته بمون سر زندگیت

تو رو خدا برام دعا کن خدا معجزه کنه من برم سر خونه زندگیم جدا نشم