2777
2789
عنوان

بیاد ایراد اندامم رو بگید 🥲 عکس🙏🏻🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیک گذاشتن دیگه قدیمی شده‌

تاحالا تو عمرت یه خوش هیکل ندیدی که برات عجیبه سیسی؟ 🤣🤣🤣

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

الکی میگه دختر تو باربی اصلا چاق نیستی هرکی میگه بد حسوده

چطور قدم بیشتر شه؟

شبیه کدو تنبلم😐💔

من آًًًًًوًًًًًًًیًًًًًًًـًًًًًًسًًًًًًًًًـًًًًًًًآًًًًًًًًآًًًًًًًمًًًًًًًًـًًًًً هستم

تاحالا تو عمرت یه خوش هیکل ندیدی که برات عجیبه سیسی؟ 🤣🤣🤣

😂😂😂

شاید خودش شبیه شرکه

من آًًًًًوًًًًًًًیًًًًًًًـًًًًًًسًًًًًًًًًـًًًًًًًآًًًًًًًًآًًًًًًًمًًًًًًًًـًًًًً هستم

چطور قدم بیشتر شه؟شبیه کدو تنبلم😐💔

نه اتفاقا هیکلت شبیه باربیاست

یعنی چی قدت بیشترشه؟مگه تو سن رشدی هنوز

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

سیسی حتما جلسه های تراپیتو ادامه بده اگه هم تاحالا نرفتی حتما شروع کن😒🤨

موافقم

🤍🦋یادت باشد آنچه که می‌اندیشی به همان تبدیل میشوی، آنچه که احساس میکنی همان را جذب میکنی و آنچه را که تصور میکنی خلق میکنی🌱 شروع کردم به خوبی کردن و سالم زیستن و جهان، تمام آدمهای خوبش را مقابل راه من قرار داد. شروع کردم به دوست داشتن خودم و دوست داشتنی تر شدم، شروع کردم به مثبت اندیشی، اتفاقات بهتری افتاد. من دیر فهمیدم اما درست فهمیدم که همه چیز از خودم آغاز میشد🌧️🌚 زندگی ما به منزله‌ی یک سفر است نه یک هدف ما اینجاییم که تجربه کنیم تا رشد کنیم پس از مسیر لذت ببر🌕☔  از هر پدیده‌ای فاصله بگیری کمرنگ میشود، گذشته را زیاد احضار نکن بگذار گذشته برود تمام شود و بمیرد........🚪 اگه قرار نبود بهش برسی خدا اون رویا رو توی سرت نمی‌نداخت🌜همه رو کنار گذاشتم و چَسبیدم به خودم، اهداف قشنگم و ارتقاء زندگیم