2777
2789

سلام خانوما من یه خواهر دوقلو دارم که واقعا دوسش دارم اونم همینطور خیلی منو دخترمو دوست داره ما هفته ای ۳ ۴ بار خونه مادرم اینا همدیگه رو میبینیم اما خونه ی هم خیلی رفت و امد نداریم اونم به خاطر شوهرمه که از روز اولی که خواهرم ازدواج کرد بدون هیچ دلیلی چشم دیدن شوهرشو نداشت خدا شاهده هیچ دلیلی نیست حتی پدر مادرم به شوهر من بیشتر احترام میذارن و هر حرف یا رفتاری رو جلوی شوهر من ندارن که بخام بگم این چیرا باعث حسادتش شده شوهر خواهرم فقط درامدش بیشتره تازه ۸ سالم از شوهرم کوچیک تره 

من خیلی دوست داشتم ما باهم بیرون میرفتیم خونه هم میرفتیم رفت و امد نزدیک داشنیم شوهرم راه نمیاد اصلا مثل بقیه بودیم واقعا بکی از حسرتای زندگیمه این موضوع با اینکه اونا خیلی مهربونن بنده خدا هر بار از طرف محل کارش بهشون بن خرید مرغ یا چیری میدن برای مام میاره پدرش اینا باغ دارن برامون میوه میاره محبت میکنه ولی شوهرم همینجور به رفتارش ادامه میدن یه مدت که سر یه موضوع الکی قهر کرده بود حتی خونه مامانمم وقتی اون بود نمیومد الان دو ماهه خداروشکر در این حد نیست دیگه ولی خوبم نیست باهاش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم کسی رو خونش راه نمیده😐😂هیییییچ کسقهر نیستیم اما نمیذاره کسی بره خونه ش

وسواس داره حتما

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ناراحت شدم برات

مردا به ما زنا چیز میگن ولی خودشون  حسودترن

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

خواهر منم زیاد راهم نمیده سالی دوبار میبینمش

میگم بیام خونتون بندرت میگه بیاید 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

ماهم اکثرا خونه مامانم هنو میبینیم شاید ماهی یا دوماه یبار بریم خونه هم همسر شماهم حس کمبود میکنه دسش دامادتون بخاطر اون فراریه عزیزم مهم اینه خواهرتو میبینی حالا رفت امد زیادم خوب نیست حساس نشو

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

شوهر منم حساسه نسبت به باجناغش،تا زمانی که خواهرم ایران بود تقریبا هر روز همدیگه رو می‌دیدیم چون تو یه ساختمونیم ،الان ولی خب خیلی دوره،عید‌ انشالله میاد

سالی یکی دو بار من میرم

اونم بسته به شرایط کار واجب پیش بیاد میاد سالی 4 تا 5 بار

فاصله زمانی مون 45 دقیقه است

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

سلام عزیزم

اخی واسه دوقلوها سخت تره

بازم خداروشکر خونه مادرت زیادمیرید می بینیش

گاهی هم برید پارک با بچه هاتون

حساس نشو مدتی هیچ گلایه نکن ، ان شاا.. بهتر میشه

۱۰۰۱ " یاودود" بگو  به نیت محبت بینشون

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸