یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی چند هفته تشکیل شد؟دیروز رفتم دکتر یه خانومه اومده بود دقیقا سن حاملگیش با من یکی بود اما دکتر ب ...
برای من هفته نه بود مثل شما اول قطب کیسه زرده داشت منم فکر کردم پوچه اخه دقیقاً ماهی که عکس رنگی انداختم حامله شدم بعد دکترم توضیح داد بعضیا دیر قلبشون تشکیل میشه الان پسرم دوماهشه رو پام دارم میخوابونمش ایشالا شما هم بارداری فقط استرس نداشته باش عدد بتا هم تو ادمها متفاوته اینو دکترم گفت
اخه تو جدول عدد بتا هم که نگاه میکنم عدد بتام نرماله اولین بار بتام بود1024خوب هر 48ساعت هم که دوبرا ...
عزیزم خب مثلاً من عدد بتام اول صدوده بود دیگه بعد چندروز هزار وپونصد تو اون جدول هم من نگاه کردم به دکترم گفتم اون گفت عدد بتا معیار صددرصدی نیست مهم سونو واژینال هست تاریخ پریود تازه اونم گفت برای پریود هم دقیق دقیق نیست چون ممکنه بعضی اوقات تخمکگذاری دیرتر باشه لقاح دیرتر شکل گرفته باشه
پس صبر کنم تا هفته نهم عزیزم دلم زنده باشه پسر گلت خدا برات حفظش کنه😍🥰
قربونت فدات بشم مرسی عزیزم ارههه صبر کن ایشالا تا اون موقع قلبش تشکیل شده فقط زیاد فعالیت نکن رابطه نداشته باش چیزهای مقوی بخور ایشالا دو هفته دیگه میای خبر خوش میدی