2777
2789

من یه دختر ۱۹ سالم 

در حال حاضر هیچ شغلی ندارم و دارم میخونم که اگه شد وارد فرهنگیان بشم 

و میخوام تلاشمو بکنم 

و اگه نتونستم وارد این شغل بشم،باید وارد یه کار دیگه بشم نمیتونم بگم چه کاریه متاسفانه،ولی برای وارد شدن به اون کار باید ۴..۵سال یه شهر دیگه برم اولاش

حالا این وسط من یکیو بشدت دوست دارم که میخوان پاپیش بزارنو میدونم وقتی بیان، چون خانواده خوبی هستن خانوادم قطعا قبول میکنن و اگرم قبول نکنن،من پافشاری کنم،صد در صد قبول میکنن

خلاصه همه چی دست منه

حالا ازتون کمک میخام بعنوان یه مادر یه خواهر بزرگتر راهنماییم کنین

من الان هیچ شغل و در امدی ندارم 

بنظرتون اول ازدواج کنمو بعد دوباره بخونم برای فرهنگیانو اینا یا اینکه اول بخونم(حتی اگه ۵..۶ سال طول کشید) یجا قبول بشم بعد برم سراغ ازدواج؟!

بنظرتون  وقتی ازدواج کنم همسرم میزاره من تکو تنها برای اون کاری ک گفتم اگه فرهنگیان نشه میرم سراغ اون،برم؟

بنظرتون من چیکار کنم

جای من بودین چیکار میکردین

چه پیشنهادی دارین واسم

لطفا این وسط علاقه ی شدید من به ایشونم در نظر بگیرین 

اینکه چقدر منتظر رسیدن بهش بودمو اگه قرار باشه مستقل باشه بازم باید صبر کنم این وسط🥺

پیشاپیش ممنون از راهنمایی و خیرخواهیتون

🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی سوال خدایی راس بگو اون ایموجی 🌱 گذاشتی تا اولش فکر کنیم کاربر مصی هستی ؟؟😂😂

نه عزیزم 

من اصلا نمیدونستم ایشون توی تاپیکاشون از این ایموجی استفاده میکنن

اگه باعث شدم به اشتباه بیوفتین شرمندم

قصدی نداشتم

🙂

باید ببینی نظر طرف مقابلت چیه فکر کنم فرهنگیان قبول کنه ولی راه دور اونم چند سال باعث میشه خودش باها ...

اگه فرهنکیان قبول نشمو مجبور بشم برم سراغ اون یکی کار چی؟

اگه مثلا قبل ازدواج ازش امضا و اینا بگیرمو شرایطمو کامل توصیح بدم میشه؟

نمیتونه بزنه زیرش؟

🙂

اول درست بخون دستت تو جیبت بره فعلا بچه ای ممکنه چندسال دیگه فاکتورهات برا ازدواج تغییر کنه و این بنده خدا اونی نباشه که میخوای پس عجله نکن

برا ازدواج هم پافشاری نکن خانواده ات تحقیقات کنن و نظر بدن بهتره

ازدواج هم کردی شرط ضمن عقدت درس خوندن و کار کردنت باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

بستگی ب خودت داره واقعا

یکس تا تهش میگه فقط کارم 

یکی میگه ن اول عشقم...

میدونی چی میگم ؟

واسه همه یه نسخه نمیشه پیچید شاید حسرت بخوری بعدا 

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

اولا که ۱۹ سال یعنی هیییچ

فک کن با دنیایی در ارتباطی که هنوز هیچی ازش نمیدونی

دوما واسه متاهل خیلی سخته ۵_۶سال راه دور باشه. اینجاشو باید خودت ببینی تاهل یا این کار؟

سوما تو عقدنامه حق و حقوقت رو بگیر و درست ثبت کن حتماااا تا اگه عقد کردی بعدش نگه کار نکن.

باقیش با خودت

نه عزیزم من اصلا نمیدونستم ایشون توی تاپیکاشون از این ایموجی استفاده میکنناگه باعث شدم به اشتباه بیو ...

شوخی کردم ... از بابت ایموجی شبیه ایشون گراشتین واس همین گفتم عزیزم وگرنه معلومه هرکاربر ...

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

بستگی به طرفت داره اول تکلیف فرهنگیان زو معلوم کن و سعی کن حتما قبول بشی شهر خودت یا اگ شهر خودت نشد طرف اگ دوست داشته باشه پات وامیسته و ۴ سال چیزی نیست و میتونی دوران عقد در نظر بگیری ۲ سالش رو و ۲ سال دیگه هم تحصیل همراه با ازدواج گزینه خوبیه  و در کل اول مشخص کن میخوای کدوم بری و اگ فرهنگیان نشد ببین طرفت چجور آدمیه بزار بیان بعد باهاش صحبت کن اگ خیلی رو شغل و تحصیلات حساسی و طرفت هم آدم حسابی هست حتما راضیش کن که واسه اون شغله بری ولی در کل فرهنگیان رو جدا از هر چیزی تلاش کن بدست بیاری جدا از ازدواج موقعیت اجتماعی و شغل امروزه برای زن خیلی مهمه و اعتبار و ارزش فرد رو تایین میکنه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود
اول درست بخون دستت تو جیبت بره فعلا بچه ای ممکنه چندسال دیگه فاکتورهات برا ازدواج تغییر کنه و این بن ...

تو حرفاتون دلسوزی و مهربونیتون قشنگ مشخص بود و این بابت فوق العاده ممنونم💛

مادر ایشون به یکی از اشناها گفتن که میخوان بیان خواستگاریه بنده 

و خانواده ی منم از همین جهت یه تحقیقاتی انجام دادن و هیچ بدی تو این خانواده ندیدن..

🙂

بستگی ب خودت داره واقعایکس تا تهش میگه فقط کارم یکی میگه ن اول عشقم...میدونی چی میگم ؟واسه همه یه نس ...

بله کاملا میفهمم 

ولی من هردوشونو به یه اندازه میخوام و دردم اینه😔🤦🏻‍♀️

میگین چیکار کنم اخه 

واقعا دارم دیونه میشم

🙂