2777
2789
عنوان

کیا از بانک رسالت وام گرفتن

142 بازدید | 14 پست

برادر ساده من رفت وام گرفته سود سی درصدی ازش میخواستم خداروشکر فهمیدم ب حسابش 39 تومن ریختن با اقساط 4200 هیجده ماهه یعنی 77 باید برمیگردوند بهشون دوبرابر پول باید میداد موقع ک خواستیم کنسل کنیم ده روزش مونده بود ب اولین قسطش گفتن باید قسط اول ک 4200 بدید تا ما واگذار کنیم این چ وضع وام دادن طرف بره نزول کنه کمتر سود میگیره

وام رسالت خوبه که همه وام ها همینجورین

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه جا اینجوره

۴۰ تومن الان بگیری کار با ارشی بکنه

صد در صدر ارزش داره چند سال بعد دو برابرش رو بدی

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

همه جا اینجوره۴۰ تومن الان بگیری کار با ارشی بکنهصد در صدر ارزش داره چند سال بعد دو برابرش رو بدی

می‌دونم چی میگید آخه همه میگن سودش چهار درصد بوده ولی این سی درصد سود میخواسته

ما پول خوابوندیم.کلا تا جایی که من میدونم رسالت اصلا وام سود بالا نداره.نمیدونم والله ولی بازم ۳۰ در ...

باید چند ماه بخوابونی ؟ و چند برابر میده؟؟

مهر ۳ ماه بخوابونی ، ۲ برابر میده

میخوام بدونم کدوم بهتره

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

باید چند ماه بخوابونی ؟ و چند برابر میده؟؟مهر ۳ ماه بخوابونی ، ۲ برابر میدهمیخوام بدونم کدوم بهتره

ما هیچ وقت از اول کل پول نزاشتیم.

ما مثلا ده ماه گذاشتیم.

هر ماه هر چقدر دستمون اومده اضافه کردیم، از ماهی ۵ تومن گذاشتیم ، تهش به ۲۰۰ تومن رسیده.

کلا هرچی دستمون اومده ریختیم، تا جایی که باهاش رقم خوبی دادن.

ما ۲۰۰ تومن گرفتیم

ما هیچ وقت از اول کل پول نزاشتیم.ما مثلا ده ماه گذاشتیم.هر ماه هر چقدر دستمون اومده اضافه کردیم، از ...

اها مرسی عزیزم لطف کردی

اپلیکیشن داره؟؟؟؟ یا باید بری بانک