2777
2789

یه ویروس گرفتم دو هفته تمام مریض بودم چندروز اوکی شدم دوباره حالم بد شد.

علائمم اون دو هفته اول گلو درد سردرد شدید شکم پیچش

الان گلودرد و آبریزش بینی دارم گوشامم میگیره

دوتا مریضیه جداس یا همون ویروس قبلیس؟😐

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

من چیبگم که ماه هاست گوارشم اذیت میکنه ول میکنه خدا لعنتشون که با واکسن کرونا نابودمون کردن

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه همینطورن دورم تنها نیسی داداچ

این چه مریضی کوفتی ایه چرا تموم نمیشه

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

من چیبگم که ماه هاست گوارشم اذیت میکنه ول میکنه خدا لعنتشون که با واکسن کرونا نابودمون کردن

دکتر متخصص گوارش رفتین؟

دقیقا پسر منم یک ماهه ک مریضه تا میاد خوب بشه دوبااااره شروع میشه علایمش... اونم گلودرد و اسهال و دل‌درد داشت اول الآنم باز شکم درد و سرفه و آبریزش داره... آنقدر اذیت شدیم سر این ویروس ک حد ندارع

این چه مریضی کوفتی ایه چرا تموم نمیشه

نمونه ی ضعیف شده کرونا هستش 

که من ضمن رعایت پروتکلها با اینکه ۶مه خانوادا گرفته بودن نگرفتم رمز موفقیت:بخور اکالیپتوس و 

ویتامین سی 

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
ما هم همین حال بودیم و هنوز ادامه داره

دارم دیوونه میشم😭 

سر کرونا انقدر اذیت نشدم