2777
2789

خواب واقعا یعنی چی  خرگوش به اون خوشگلی موهاش به نماز گذار بچسبه نجسته سگ کلی نجسته گربه هم مثه خرگوشه همسترم مثه خرگوشه خوکچه هم مثه خرگوشه خواب یعنی چی فقط عروس هلندی که حلال گوشته قربونش برم ولی خواب من خیلی دلم خرگوش میخواد ولی یعنی چی که موهاش نمازو باطل میکنه من خودم نمی خونم مامانم می خونه ولی خواب یعنی چی تو اسلام درمورد سگ اومده نجسته اما خرگوش نیومده که موهاش بچسبه به نماز گذار نمازو باطل می کنه تو هیجا نیومده تاز نصف بدنشم حلال گوشته ولی خواب کلا بنظرم این مولا ها از خودشون در اوردن یعنی چی؟

خواب چیه هی اون وسط میگی

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب خرگوش گوشتش مکروه هست تازه پریود هم میشه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

منم عاشق حیوونام مجردی هم نماز نمی خوندم و شاید حدود 40 . 50 تا حیوون از انواع مختلف داشتم 

ولی بعد ازدواج شوهرم مذهبی بود منم بعدن تحت تاثیر اونا به سمت نماز و روزه کشیده شدم 

الان فقط 11 تا طوطی دارم...

و 3 تا خرگوش که خرگوشا تو حیاط خونه ی مامانم می مونن

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

خواب خواب خواب چیه پنجاه بار نوشتی🫤

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

نجسته؟! ❌

نجسه ✔️

بعدشم هیچکدوم نجس نیستن🙁

دیگه وقتی مسلمونی و میخوای نماز بخونی باید احکامشم رعایت کنی 

یا رومی روم، یا زنگی زنگ

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کی گفته موی خرگوش بچسبه به لباس نماز باطله؟

هر حیوون حرام گوشتی هم موهاش هم ادرار و مدفوعش نجسه..ولی حیوونای حلال گوشت ادرار و موهاشون پاکه..تمام پرنده ها چه حلال گوشت چه حرام گوشت مدفوعشون پاکه

خواب چیه ؟؟ 🦦

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌