2777
2789
عنوان

مرسی که حتی یه حس ششم نیومد 🙂

93 بازدید | 20 پست

من سوال داشتم از کی بپرسم 🙂💔

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من بگم حس ششم هستم و در جواب سوالتم الکی یا بگم آره یا بگم نه شما باور میکنی؟ و آیا اثری هم روی زندگیت میذاره عزیزم؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان من بگم حس ششم هستم و در جواب سوالتم الکی یا بگم آره یا بگم نه شما باور میکنی؟ و آیا اثری هم روی ...

انرژی رو میگیرم وقتی طرف بگه میفهمم هست یا الکی میگه

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده
انرژی رو میگیرم وقتی طرف بگه میفهمم هست یا الکی میگه

خب عزیزدلم اگه انقدر انرژیت قویه که حس طرف رو درک میکنی پس دیگه چ‌نیازی داری به یکی دیگه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

حس چه شیشمی باباخرافاته اینا

نگفتم وقتی اعتقاد نداری بیا 

من اعتقاد دارم 

بهتره ب هم بی احترامی نکنیم 

خب عزیزدلم اگه انقدر انرژیت قویه که حس طرف رو درک میکنی پس دیگه چ‌نیازی داری به یکی دیگه؟

چچون الان انرژیم بد شده و کارت هم میکشم انرژیم پایینه برای خودم میگیرم هر بار همون جواب در میاد میخوام از یکی دیگه هم مشورت بگیرم برای همین 

با پاسور و اوراکلم گرفتم همون بود جواب