kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 819 عنوان مرسی که حتی یه حس ششم نیومد 🙂 93 بازدید | 20 پست من سوال داشتم از کی بپرسم 🙂💔 عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده 1403/10/11 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطی۳۳۳۳ عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 1687 من احساس پنجگانه امم درست کار نمیکننولی اگه میخوای سوالتو بپرس
کاربری_دوممه عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 2378 حس شیشم فقط باید بری پیش حسابگر اصل حس شیشم اونا هستن مثلا یکی بود قبلا دیدمش سید بود
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48159 الان من بگم حس ششم هستم و در جواب سوالتم الکی یا بگم آره یا بگم نه شما باور میکنی؟ و آیا اثری هم روی زندگیت میذاره عزیزم؟ آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 819 الان من بگم حس ششم هستم و در جواب سوالتم الکی یا بگم آره یا بگم نه شما باور میکنی؟ و آیا اثری هم روی ... انرژی رو میگیرم وقتی طرف بگه میفهمم هست یا الکی میگه عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48159 انرژی رو میگیرم وقتی طرف بگه میفهمم هست یا الکی میگه خب عزیزدلم اگه انقدر انرژیت قویه که حس طرف رو درک میکنی پس دیگه چنیازی داری به یکی دیگه؟ آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 819 حس چه شیشمی باباخرافاته اینا نگفتم وقتی اعتقاد نداری بیا من اعتقاد دارم بهتره ب هم بی احترامی نکنیم عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
thechildofthemoon عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 7148 نگفتم وقتی اعتقاد نداری بیا من اعتقاد دارم بهتره ب هم بی احترامی نکنیم من به شما بی احترامی کردم؟😁
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 819 خب عزیزدلم اگه انقدر انرژیت قویه که حس طرف رو درک میکنی پس دیگه چنیازی داری به یکی دیگه؟ چچون الان انرژیم بد شده و کارت هم میکشم انرژیم پایینه برای خودم میگیرم هر بار همون جواب در میاد میخوام از یکی دیگه هم مشورت بگیرم برای همین با پاسور و اوراکلم گرفتم همون بود جواب عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده
_negah__ عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 4082 من باپاسورمیگیرم ک الان ندارم سرکتاب میخای زودبخون بگوپاک کنم پیام رو منم میخام
kherseshokolati مدیر استارتر عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 819 اره بگیر مرسیی:) بیا درخواست بدم بهت عشق، زد ضربه بمن، اسموونا رو دودی کردم، نگاهم رو ب ماه، میچکه اشکم چرا، د، قلبم باید بی حس شه، این زندگی پر درده