2777
2789

سختی و راحتیش کجاست ماما خصوصی هم ندارم 

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

خواهرم

از یه امپول ساده میترسید ولی انجام داد

البته یه کار دیگه هم میتونی بکنی واسه زایمان راحت تر بهت میگم ولی از دکترت هم بپرس بعد انجام بده چون من اطرافیانم خیلی دیدم اینکارو کردن

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام بگم می ارزه یا نه

اگه ی بچه میخای یا نهایت ۲تا سزارین کن 

من بچه اولم خیلییییی درد کشیدم و بعد زایمان احتباس ادراری داشتم و سوند زدم و کلی مکافات با این حال دکترم واسه زایمان دوم گفت چون بچه زیاد میخای سزارین نکن و طبیعی اوردم چقدم راحت بودم بچه دومم اما بچه سومم واقعا عذاب کشیدم و یادم میاد دلم واسه خودم میسوزه ک اینقدر درد کشیدم پسرم ماشالله درشت بود ۴۲۰۰بود واسه همی 

چه کاری

شب قبل زایمانت رابطه محافظت نشده داشته باش

من شنیدم اونای که طبیعی زایمان کردن اینکارو کردن راحت تر بودن

تو بازم از دکترت بپرس 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

ن چون ممکن کیسه اب بترکه و زایمان بتز بشه

نه برا بعضیا دکتر خودشون تجویز میکنه

واسه همین گفتم قبلش با دکترش مشورت کنه

نه برا بعضیا دکتر خودشون تجویز میکنهواسه همین گفتم قبلش با دکترش مشورت کنه

دکتر تو مطب اینکار میکنه خودش میدونه جوری سوراخ میکنه ک اب زیاد نره من کیسه ابم واسع ۳تا بچم خونه پاره شد وقتی کیسه اب پاره بشه و تحرک داشته باشی بچه تکون میخوره و چون ابی نیست زایمان دردش بیشار میشه اما اگه بیمارستان پاره بشع و مادر تکون نخوره راحت زایمان میکنه

یعنی اول طبیعی رفتی نتونستی سز کردن ؟؟

اره من وقت زایمانم نبود ولی بخاطر فشار بالا گفتن ختم بارداری و گفتن طبیعی بابد بیاری خب من بدنمم امادگی نداشت با دارو دهانه رحمم باز نشد هر چی درد کشیدم دیگه هر جور بود اخرش سزارینم کردن