2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم ولی پریود نمیشم

1181 بازدید | 12 پست

ایندفعه 12 روز بعد از پاک شدنم سه الی چهار روز لکه بینی داشتم 

ی هفته پریودم عقب افتاد ولی بازم لکه بینی دارم 

اینم بگم دل درد و کمر درد خفیف دارم 

از چیه 

اگه مطمعنی باردار نیستی مشکلی نداره منم اینطوری بودم خودم خوب شدم ولی یکی دو بار سویق عدس خوردم دیگه ...

بیبی چک نزدم ولی با این وضع پریود شدن و لکه بینی فکر نکنم باردار باشم 

همیشه ترس از نازایی دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چک نزدم ولی با این وضع پریود شدن و لکه بینی فکر نکنم باردار باشم همیشه ترس از نازایی دارم

ازهرچی بترسی سرت میاد 

ب خودت برس همیشه ورزش کن روحیع عااالی 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بیبی چک نزدم ولی با این وضع پریود شدن و لکه بینی فکر نکنم باردار باشم همیشه ترس از نازایی دارم

اگه همیشه اینطوری میشی برو دکتر من اولین بار بود اینجوری شده بودم

سلام شما باردار بودی؟من دکتر بهم امپول و قرص داده ولی روز ۱۳ رفتم سونو فولی ۱۵ دارم و پروژسترون دوفامد داده ولی یادم رفته شبی چند تا بخورم