بچه ها من وقتی پریود میشم غیر قابل کنترل میشم به شدت عصبانی یدفعه از کوره در میرم پسرمو میزنم بابت ی کار کوچیک بعد هم عذاب وجدان ساعت ها بوسش میکنم داستان وبازی بچم میگه این ننم خله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هم معضلی شده واسم... بعد از عصبانیت از خودم بدم میاد
اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس
من بدبخت از ١٥ روز قبل شَرَوع ميشه درد و مرض و عصبانيت و ي ديقه ميگم ميخندم ي ديقه پاچه ميگيرمااااا...درست همون لحظه اي كه پريود ميشم همچين ريلكس ميشم ارووووووم پروانه اي 😬😬😬😬
به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏