2777
2789

مام اسپری زینک اینا رو دارم تازگیا هم صابون ضدباکتری گلمر با اسپری خوشبو کننده بدن گرفتم برا زیر بغل 

تو نی نی سایت خیلی رو زاج سفید زینک و سنگ مرداب تاکید دارن ک سرطانزاس تو خیلی تاپیکا خوندم 

خودم زینک یه مدت استفاده کردم گذاشتم کنار

اونایی ک تجربه دارن میشه راهنماییم کنید سنگ مرداب استفاده کنم یا زاج سفید یا چی... که واقعا بدی عرقو از بین ببره چون کلافه شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بادی اسپلش رکسونا میزنم ده سالی هست میرنم فعلا سالم در خدمتتونم

ماندگاری داره

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

درایسول بزن 

گرونه ولی ارزششو داره 

من کلا امسال زیربغلمو بوتاکس کردم راحت بودم از لکه عرق اما خودم کادر درمانم و میگم اینکار برای سلامتی خوب نیست 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

درایسول بزن گرونه ولی ارزششو داره من کلا امسال زیربغلمو بوتاکس کردم راحت بودم از لکه عرق اما خودم کا ...

درایسول خیلی گرونه و حتی خیلیا توان خریدشو ندارن حالا درایسول کدوم مدلش چون نت سرچ کنی هزاران چیزمیز میاد

دانلود کردم عکسشو عزیزم ممنونم حتماً میگیرم استفاده کنم ایشالا ک نتیجه بده واقعا خسته شدم برم حموم ت ...

منم همینجوری بودم اینو میزنم اوکیه😍

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
درایسول خیلی گرونه و حتی خیلیا توان خریدشو ندارن حالا درایسول کدوم مدلش چون نت سرچ کنی هزاران چیزمیز ...

درایسول اکسترا رولی 

اره گرونه خودمم گفتم ولی خیلی خوبه خوشبو موندگاری داره لک نمیکنه 

حالا یکی نیاد بگه تبلیغه مال من نیستا کاش بود😅😅😅

فقط یه تجربه شخصیبو

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

😍😍🤗😶وای خدایا اگه بگیرم و واقعا نتیجه بدم کلی دعاگوتم چه قیمتیه اینی ک میگیری حداقل قیمتشو بدونم ...

ایشالله که نتیجه میده اگر نداد رولی امبرلارو بگیر اون دیگه صد در صد نتیجه میده،اخرین بار فک کنم ماه پیش۲۰۰ و خورده ای خریدم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡