2777
2789
عنوان

کادوی روز مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 69 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه نقره هم ارزش نداره باز طلا سرمایه ست. شنیدم ضرر داره

نقره دلیو عشقیه..من شوهرم برام ۶۰۰ی انگشتر نقره خرید به عنوان هدیه..خییییلی دوسش دارم..خب شاید شوهرت خوشحال بشه..بعدم تو کمتر پول میزاری مثلا دوسه تومن..نه ۳۰تومن

آره عزیزم انجام بده هیچی مهمتر از همسر آدم در زندگی نیست

خدایی مرد خیلی خوبیه بخدا😢هشت ساله باهاش زندگی میکنم خیلی راضیم ازش، از طرفی هم میترسم پس اندازامو خرج کنم. میدونی چون ماها زیاد پولدار نیستیم که. از روز مبادام میترسم واسه همین همیشه با پس اندازم طلاهای کوچک میخرم بدون اینکه به همسرم بگم. اگه روزی خواستیم یه خونه ی خوب بخریم بهش بدم و کمکش کنم

شوهرم سخت پسنده چیزی بگیرم براش خوشش نمیاد میبرمش خودش انتخاب کنه معمولاً برای خودم خرید میکنم 🤣 دی ...

یا خدا😅😅😅خدا وکیلی واسه تولد و روز مرد ، پول پس انداز کنید یه چیزی براش بخرید. بخدا محبت رو زیاد میکنه. مردا عین یه بچه ن شاید تو ظاهر نشون ندن اما خوشحال میشن

خدایی مرد خیلی خوبیه بخدا😢هشت ساله باهاش زندگی میکنم خیلی راضیم ازش، از طرفی هم میترسم پس اندازامو ...

آفرین عزیزم که اینقدر هوای همسرت را داری 

پس میتونی یه چیز کوچیکتر براش بخری و پس انداز داشته باشی برای بعدا اینجوری دوبار خوشحالش میکنی☺️

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟