همسرم از این دستبندا دوست داره، پرسیدم ۳۵ تومنی میشه. بچه ها من چند تا طلای کوچک دارم ، هر وقت پول میاد دستم یه طلای کوچک میخرم نگه میدارم. الانم راستش دستم خالیه، فقط پنج میلیون پس انداز دارم ، نمیخوامم از همسرم پول بگیرم این پنج تومنم نمیدونه که دارم. چون هدف سوپرایز کردنه دیگه. حالا سوال. به نظرتون من ببرم طلاهای کوچکمو بدم این دستبند رو براش بگیرم یا نفروشم ضرر میکنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره عزیزم انجام بده هیچی مهمتر از همسر آدم در زندگی نیست
خدایی مرد خیلی خوبیه بخدا😢هشت ساله باهاش زندگی میکنم خیلی راضیم ازش، از طرفی هم میترسم پس اندازامو خرج کنم. میدونی چون ماها زیاد پولدار نیستیم که. از روز مبادام میترسم واسه همین همیشه با پس اندازم طلاهای کوچک میخرم بدون اینکه به همسرم بگم. اگه روزی خواستیم یه خونه ی خوب بخریم بهش بدم و کمکش کنم
شوهرم سخت پسنده چیزی بگیرم براش خوشش نمیاد میبرمش خودش انتخاب کنه معمولاً برای خودم خرید میکنم 🤣 دی ...
یا خدا😅😅😅خدا وکیلی واسه تولد و روز مرد ، پول پس انداز کنید یه چیزی براش بخرید. بخدا محبت رو زیاد میکنه. مردا عین یه بچه ن شاید تو ظاهر نشون ندن اما خوشحال میشن