2777
2789

دیگه آبرو برام نمونده تو در و همسایه 

اصلا حرفامو گوش نمیده 

مثلا الان لباس فرم مدرسه رنگش خاکستریه یه شلوار مشکی بلند زیرش پوشیده تا ۱۰ سانت لباس فرمش زده بیرون ، هرچی میگم عوض کن میگه نمیخوام ، آخرشم متوجه میشه همیشه حق با منه 

یا سر مسواک زدن

یا سر یقه ی لباس درست کردن 

خیلی خستم کرده 

کلاس ششمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لجبازی میکنه 

از یه مشاور کمک بگیر

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
گاهی وقتا میگم بی خیالش بشم ولی بازم نمیتونم

منم اینطوریه پنجمه، بیخیال سر به سرش نزارید، منم سر درس گیر میدم بعد خودم عذاب وجدان میگیرم، یکی دو بار با بوس کردنش یقه را خودتون درست کنید حتما جواب می‌ده، خدا حفظش کنه

بهش گیر نده بذار بره مدرسه مسخرش کنن دفعه دیگه متوجه میشهکلاس شیشم بزرگه خودش باید از پس خودش بربیاد

این خیلی اوضاعش خرابه

حتی یقه ی لباسشم من درست میکنم ، همش میگه نمیتونم

گاهی وقتا میگم بی خیالش بشم ولی بازم نمیتونم

اتفاقا یه مدت بی خیال ش شو ،خیلی سر سنگین خودتو بکش کنار نظر نده راجع به هیچی ش ،بگو خودت میدونی بزار اون بیاد سراغ تو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت