2777
2789
عنوان

هر صبح تو خونه ی ما دعواست بخاطر پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مشاور می‌گفت امرو نهی زیاد بچه رو عصبی ولجباز میکنه از همون کوچیکی میگفت فقط مسائل مهم که  با جونشون سروکار داره رو تذکر بدید بقیه رو بیخیالی طی کنید .خیلی سخته

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

پسر کلاس ششم و دوره بلوغ....

هر کدوم یه جوری آدم رو روانی میکنن

ولی مربوط به ظاهر براس انجام نده بگذار خودس بفهمه

چه فایده داره هرروز 

الان بزرگه

پسر من ناخن نمیخواست بگیره آخرش چند بار در مدرسه خجالت کشید تا دیگه خودش بیشتر من حواسش بود

چندسالشه من اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام امروز التماسش کردم برو نوون بهر ، نونوایی چسبیده به خونمونه ...

۱۱ سالشه باید کنار بیای بعد خودشون خوب میشن فقط خیلی باهاش کل کل نکن کم کم خوب میشه 

بیش فعال نیست؟

بیچاره همسایه هاتون

همسایه های ما هم از دست جیغ پسر من در عذاب بودن بیچاره ها

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

اصلا روانیم کرده

چیکارش داری! باهاش سر به سر نذار.

فقط بهش بگو لباست از زیر لباس فرمت زده بیرون.زشته.

بذار همونطور بره مدرسه.بچه ها دو بار بهش بخندن.

بعد با خودش میگه مامانم درست می‌گفته.

بعدم باید اجازه لهش بدی خطا کنه.حرفتو با زور بهش القا نکن!

وای وای داداش منم اینجوریه دیوننممممممممم کردهههه سر غذا خوردن جیغ و داد میکنه سر لباس پوشیدن .کلا ذ ...

واااای 

از ساعت 6 شب دیگه منو دیوونه میکنه که شام چیه کی آمادست زودتر بیار😤

چندسالشه من اصلا نمیتونم باهاش کنار بیام امروز التماسش کردم برو نوون بهر ، نونوایی چسبیده به خونمونه ...

مشخصه حالت تدافعی و جنگی دارین نسبت بهم،تنها راهش که البته میدونم خیلی خیلی سخته تغییر لحن حرف زدن و رفتار خودتونه

کلا تعامل با بچه به طرز فاجعه باری سخته خودمم درگیرشم

اتفاقا یه مدت بی خیال ش شو ،خیلی سر سنگین خودتو بکش کنار نظر نده راجع به هیچی ش ،بگو خودت میدونی بزا ...

یه مدت این کارو کردم دیگه گندش دراومده بود 

اگه نگم برو حمام امکان نداره بره

یه دو سه بار که شبیه باباقوری بره مدرسه بهش بخندن حساب کار دستش میاد خودتو پیر نکن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

پسرمنم خیلی پرخاشگری..هرروز باکلی جنگ ودعوا مشق می‌نویسه..همیشه دیرازخواب بیدارمیشد،اروم آماده میشد،یروز بخاطر دیراومدنش برده بودنش دفتر بعداون با سرعت آماده میشه😐بنظرم یه مقدار بی خیال شو بذار خودش متوجه اشتباهش بشه..

بنظرم مقصر خودتی!!!دیگ واس ی یقه نباید ابهت خودتو زیر سوال ببری فقط بهش یادآوری کن ن قر زدن ن دعوا درست نکردم خودش خجالت میکشه تمام!!!!

ی دوس دارم مث تو دایم باهم درگیرن انگار دوتا بچه هم سن همن! شما باید ول کنی گیر دادنتو چقد حرف بقیه برات مهمه؟ب چ قیمتی!

شما میخواین کنترلش کنید اونم اینجوری واکنش نشون میده لطفا گیر ندین شما حوصله و صبوری ندارید یکم عادی ...

شما فکر کن اگه نگم مسواک بزن اصلا براش مهم نیست 

یا اگه نگم برو حمام اصلا براش مهم نیست 

یااگه جلو خوردنشو نگیرم چاقتر از الانش میشه 

ولی حق باشماست یک بیش از حد کنترلش میکنم چون خودش بی خیاله