2777
2789
عنوان

عمل اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 26 پست
اگ خودمون لو ندیم اونا باز میفهمن؟؟

برای بیمه های انفرادی قبل عقد قرار داد میفرستن یه سری چکاپ اونجا دکتر ببینه وزنتون بالا هست حدس میزنه شاید بخواید عمل کنید یک سری قوانین هم داره که مثلا ناراحتی قلبی مشکل اسکلتی اضافه وزن داشته باشید قبول نمیکنن قرارداد ببندن باهاتون چون‌میدونن ریسک عمل تو این موارد زیاده و احتمالا میخوان عمل کنن که اومدن سراغ بیمه شدن 

مگر بیمه تکمیلیتون گروهی باشه که فقط بیمه گذار اصلی  رو میفرستن برای چکاپ  به بقیه اعضا خانواده کار ندارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونید کدوم بیمه خوبه چون من تاالان اصلا سمت تکمیلی نرفتم استفاده ایم نداشتم حتی برای زایمانم

همسرتون چه بیمه ای هست؟ شمام زیرمجموعه ایشون هستین دیگه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ارثیه ولی دکترم گفت اگ عمل کنم به کل خوب میشه

چقدر خوب با عمل خوب میشی یا با لاغری اینو میدونی؟عزیزم خواستی عمل کنی حتما حتما دکتر خوب برو چون این عملا هم خیلی خطر دارن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
چقدر خوب با عمل خوب میشی یا با لاغری اینو میدونی؟عزیزم خواستی عمل کنی حتما حتما دکتر خوب برو چون این ...

با لاغری خوب میشم مرسی گلم دعا کن برام انشالله ی دکتر خوب پیدا کنم شوهرمم راضی شه خیلی میترسه دو دله 

تامینه بیممون ولی تکمیلی نداریم

با همین تامین اجتماعی معمولی ۱۵ الی۲۰ تومن بهتون برمیگرده.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
با همین تامین اجتماعی معمولی ۱۵ الی۲۰ تومن بهتون برمیگرده.

خود عمل خیلی گرون درمیاد ولی خب چون bmi من بالاس بیمه عمل رو درمانی قبول میکنه خیلی کاهش هزینه داره برام خوبه ولی بیمه تکمیلی ی چیز دیگس

با لاغری خوب میشم مرسی گلم دعا کن برام انشالله ی دکتر خوب پیدا کنم شوهرمم راضی شه خیلی میترسه دو دله

انشالله عزیزم خدا بهترین رو سر راهت قرار بده خیلی مواظب باش برای دکتر،وعزیزم حالا ک بالاغری بیماریت رفع میشه شروع کن کم کم رژیم گرفتن شاید با رژیم تونستی باشگاه برو ورزش کن غذاتو کم کن شیرینی جات رو حذف کن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
اها ینی اگ همسرمم بیمه بشه فقط همسرم برای ازمایش میره؟؟

بله 

ولی باید گروهی از جایی که همسرتون  کار میکنن  کارفرما درخواست بیمه بده و همه ی اعضا اون‌مجموعه یا حداقل تعداد زیادیشون بیمه بشن 

والا باید خودتون  درخواست بیمه انفرادی بدید که اینجوری همه ی اعضایی که درخواست بیمه دادن باید برن چکاپ