2777
2789
عنوان

مامان نامزدم گفته گواهی بکارت بیار تا بیایم برای عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر فردی انتخاب خودش رو داره. 

من خودم هرگز چنین چیزی رو برای خودم قبول نمیکنم. 

به نظر من دختر و پسر باید تا جایی که میتونن در مورد هم شناخت و آگاهی به دست بیارن ، 

تحقیق کنن ، 

اگر لازمه مشاوره برن ، 

تست های شخصیت بدن ، 

و ... 

ولی تست بکارت یک انتخاب کاملا شخصیه. 

همچنین طلا که پاکه چه منتش به خاکه و از اینجور حرف ها در این مورد صدق نمیکنه. 

مسره اگر بخوادت هرطور شده راضی میکنه خانوادش رو و جلوشون وامیسته.ولی موافقم بااون کاربر قشنگ قابش کن ...

چند روز پیش یه کاربر تاپیک زده بود که خانواده شوهرم ازم دستمال خونی میخوان یکی پست گذاشته بود دستمالو خونی کن روز بعد عروسی اومدن پاتختی بمال در دهن خواهرشوهر و مادرشوهر هنوز یاد حرفش میوفتم خندم میگیره😄

خب اینکه ناراحتی نداره بضی سنت های قدیمی هنوز تو بضی خانواده ها مرسومه و جای گله نداره و قصدشون هم بی اعتمادی و بی احترامی به شما نیست میخان رسومات خانواده گیشون  انجام بشه و شایدم خواسته بزرگترا باشه مثل پدر و مادربزرگها...برو انجام بده و ناراحتم نباش منم انجام دادم😬

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳