2777
2789

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهین دخت چه بی تربیته😂

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اااا چه جالب كه خانمه مؤمن و محجبه هم هس باريكلا خوشمان امد

نماینده مجلسه 

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 
تکذیب شده دیروز..... این حرف مال ملاوردی نبوده

جدی؟

حالا اون یه چیزی پروند به حرف اون نه ممنوع میشه کلا نه ازاد .چرا اینا ولکن نیستن .بعدم خیلی بد جواب داده کلفتی سرویس دادن هر ادمی واسه خودش شخصیت داره از دزد معتاد گدا تا وزیر وکیلش 

تکذیب شده دیروز..... این حرف مال ملاوردی نبوده

میگم بابا!نماینده مجلس بایدعفت کلامش بیشترازاین حرفاباشه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

حالا اون یه چیزی پروند به حرف اون نه ممنوع میشه کلا نه ازاد .چرا اینا ولکن نیستن .بعدم خیلی بد جواب ...

درود ب شرفت

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐