2777
2789

با نامزدم رفت بود خونه خالی و گردن کبود و

بیرون و...

بعد دیگ ب روی دخترخالم اوردم گفت اینکارو کردم ولی تو مث خواهرم برام عزیزی بخدا😐

بعد نامزدم گفت پشتت حرف زده گفته مهسا ترشیده بوده خاستگار نداشته قبل تو اصلا🫢 بعدعکس دونفرشونو ک گردنش کبود بود دیدم

گفتم چرا اینکارو باهام کردی تو رفیق صمیمیم بودی دخترخالم بودی همش میگفت دردت ب جونم ببخش من و حق داری دردت ب جونم میدونم الان چی حالته میگفت مثل خواهر دوست دارم

وللی نمیتونم باور کنم دروع میگه ب انام حسین اگ دوشم ن دوسم داشت مل خواهر چرا این بلارو سرم اوردو رندگیمو از هم پاشوند

الان چن روز گذشت م داغون داغونم عکسی ک کبوری گردن توی خونه خالی باهم داشتن و نامزدم ب زود ب زور از گوشیم پاکش کرد😭 گفت میخوای پخش کنی ابرو ببری

بهش گفتم چرا رفتی خونه خالی باهاش تو ک میدونستی من تورو از نامزدمم بیشتر دوس داشتم

بچه ها من. ی دختری بودم همس فک مبکردم که دخترحالم هرگز بهم حیانت ننیکنه😭 الان تا روزی ک بمیرم یلگا یادمنمیره

میگن این مال یکسال پیش بوده دیگه کوتله بیا😭

اگر کوتاه بیام از اون دخترایی میشم ک فقط پول از نامزدم بکنم.

ب نامزدم گفتم چرا گردنش کلو کبود کردی گفت بخدا مست بودم بخدل قسم ما رابطه جنسی نداشتیم فقط یکسال مثل رفیق میرفتیم بیرون شبا با ماشین یا میرفتیم خونه ولی بقران رابطه جنسی نداشتم باهاش فقط حرف میزدیم

اون بلد بود برام ناز کنه برام دلبری کنه😞

یک عدد دختر زبروزرنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا قسمتون میدم ب خواهرتونم اعتماد نکنید این مث خواهرم بود از بچگی تو ی خونه بزرگ شدیم زیر ی پتو ...

نه عزیز زمونه طوری داغون شده که خواهر برادر که هیچ حتی پدر و مادر هم اعتماد صددرصدی نمیشه کرد

هنوز داری میگی نامزدت؟؟؟؟؟ چرا قلادشو باز نمیکنی بره دنبال لیاقتش که یه هرزه مثل خودشه

پووووف به پدرومادرت حقیقتو بگو میخای با دخترخالت تا اخر بت خیانت کنه؟؟؟؟ اگرم عقد نیستی چه بهتر قلادشو باز کن با یه تیپا بزن درکونش گمشه

دکمه هر دوتاشون رو بزن

رو بدی اونی که بدهکار میشه تویی

کسی که یکبار خیانت کنه یازدهم میکنه

آبروشون رو هم تو کل فامیل ببر قبل از اینکه اونا شروع کنند حرف درآوردن برای سفید کردن خودشون