2777
2789

ادم هولیه بعدها تو زندگی بدتر از این هم انجام بده با دخترای دیگه قوی باش و ازش فاصله بگیر تو لیاقتت بیشتر از ایناست

رابطه جنسی رو بیخیال این مرد چطور با دختر دیگه میرفت دور دور چه ادم کثیفی

اخرش نفهمیدیم دخترخاله هه به نامزده داده یا نداده و اگه نداده پس چرا کمبودش کرده که تو فکر کنی داده ...

نامزدم گفت فقط یبار گردنشود کبود کردم دیگ کار دیگنکردیم فقط بیرون میرفتیم

یک عدد دختر زبروزرنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامامم میگ خودم میکشم اگ بخوای ابرو ببری خانوادم کتکم زدن میگن اسم این دخترو نیار ابروش نبر من گبتم ...

چ خانواده عجیبی داری
هر خانواده ای بود الان پدر اون نامرد و او دختر هول رو در آوورده بود
باور کن کشته بودن یارو رو
بعد تو ک ای وسط بیگناه ترینی میگن بکش مهم نیس؟
نکنه خانوادت از اولش از نامزدی شما ناراضی بودن؟

من نابود شدم ولی دخترای ساده ای مثل من 😭بدونید ک دیگ ادما مورد اعتمادنیستن بجز مامانتون و باباتون

هنوز با نامزدتی؟ یا با دخترخالت درارتباطی؟؟؟

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

یکسال میرفتیم بیرون؟ واقعا میخای یا این بمونیواقن نامزدته؟ اونوقت عقدی؟ چن وقت

نه بابا کدوم عقد ؟کدوم آش؟کدوم کشک؟کدوم پشم؟

الان به کسی که ما قبلا میگفتیم دوست پسر میگن نامزد ،به اونی که ما قبلا میگفتیم نامزد میگن شوهر

مامامم میگ خودم میکشم اگ بخوای ابرو ببری خانوادم کتکم زدن میگن اسم این دخترو نیار ابروش نبر من گبتم ...

مهریه بذار اجرا

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

۱۹😞

سنت کمه.

رو پیشرفت خودت تمرکز کن و هیچکس و آدم حساب نکن

بیچاره ی عالمم بشی به خواهرزاده ی مادرت رو ننداز

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

مگه میشه گردن کبود کنه ولی بوس نکنه یا به جایی دست نزنه؟.

اصلا گردن کبود کرده که واسه جاهای دیگه مقدمه چینی کرده باشه

راستش از همتون بدم اومد

اون دوتا کثیف که مشخصه چرا

خودتم ادم ضعیفی هستی

مادر و پدرتم بدتر!!!

چه وضع داغونی

به خودت بیا

سنی نداری نشستی به پای کی اخه؟؟ اه اه

ببخشید رک میگم به خودت بیای

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

خیلی ببخشیدا نامزدت غلط کرد
نامرد کثافت ، به هم بزن نری باهاش زیر ی سقف بیچارت میکنه نری راضی بشی ها بی لیاقت ترینهههه مفت نمی ارزه این آدم

تو خونه ی خالی و گردن کبود خاله بازی میکردن؟ عقم گرفت از تمام خانوادت اون چه مادری هست ؟ باباتم همین ...

بابام میگ اسم این دخترو نیار عزیزم من بیشتر خلنوادم نابودم کردن انقد سرم داد و هوار میکشن میگن خدا نابودت کن از گردنمون واشی😭نمیدونم چرا انقد بی کس موندم تصمیم گرفتم شب تو پارکینگ یا خودمو دار بزنم یا ب

۲۰ بستع قرص خواب تو اب حل کنم بخورم.چون بی کس و کار و ضعیف افتام نمیتوم با ۱۹ سال سن دیگدوومنمیارم چن روز ن خوابیدم ن غدا خوروم ن رنگ حیاط ب چشم دیدم

یک عدد دختر زبروزرنگم