2777
2789
عنوان

اوه اوه چه جوابی بهش داده 😀😀😀 پودر شدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 46 پست
سوم ابتدایی😔

😀😀😀

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 
بله

منم تعجب کردم ولی خب از ی کانال معتبر دیدم اینو گفتم شاید درسته 

خدایا منو لایق این بدون که بتونم واسطه ای باشم برای رسوندن محبتت به دیگران... با لبخندشون لبخند تورو ببینم با شادیشون شادی تو رو ...خدایا دلم و لبریز از مهربونیت کن مهربونی که حتی بعد از مرگمم  آثارش ادامه داشته باشه و موندگار باشه .... خدایادل دل کردم که دلمو بدم بهت یا نه آخه شکسته س  رنگ و رو پریده س  ولی آخه مگه من با ارزش تر ازین دل چیز دیگه ای ندارم... این دلم تقدیم به تو  با عشق فراوان  ....دوستت دارم خدا ❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر پستت نگفتما یوقت برداشت اشتباه نکنید

پ برای چی بیسوادیمو ب روم اوردی😢 دلم شکست

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

من با تیکه اخر حرفش موافق نیستم یعنی چی سرویس دادن و کلفتی ...شغل خانه داری رو زیر سوال برده و تحقیر کرده 

خوشم نیومد 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

از یه نماینده ی مجلس این لحن کلام بعیده. اگه هم واقعا اکانت خودش باشه پس خاااااک تو سر ما که به چنین فرد بی ادب و بی شخصیتی رای دادیم که به خانوم های خونه دار اینجوری توهین میکنه😒

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
رفتی برا دندونت؟؟خوش گذشت؟😁

درد دارم😢😢 امپولش درد داشت .. کشیدنش 30 ثانیه طول کشید😂 هنو هنگم ک چقد سریع کشید

بخاطر امضاهایی که میذاری برام جالبن

در هر صورت قلبم شکست ..

شوخی کردم عزیزم .. دانشجو ی مملکتم