2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون خیلی ب خانوادش وابستس

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 145 پست

لعنت به هرچی خانواده شوهر که بعد عقد تازه میفهمن بچه داشتن و تولد میگیرن و هبچ نمیدونستن که قبلا بچه داشتن و کجا بزرگ شده و کی به دنیا اومده و ..تازه یادشون میاد که  

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به هرچی خانواده شوهر که بعد عقد تازه میفهمن بچه داشتن و تولد میگیرن و هبچ نمیدونستن که قبلا بچه ...

دقیقا من حتی ی لباسم میخرم اونا حسادت میکنن نمیدونم واقعا چرا 

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
من خواهرش فک میکنه زن شوهرمه بارفتارایی ک میکنه😐

واقعا نمیفهمم چرا بعضی خونوادها نمیخوان یا بگیرن چطور باید رفتار کنن.با همسرت صحبت کن البته اگه واقعا اخلاقیات همسرت داره اذیتت میککنن

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
واقعا نمیفهمم چرا بعضی خونوادها نمیخوان یا بگیرن چطور باید رفتار کنن.با همسرت صحبت کن البته اگه واقع ...

من خواهرش هم سنمه نمیدونی ک ماالان عقدیم شبا میره میچسبه شوهرم😐

من . البته مادرشو خواهرش به شدددددت بهش وابسته هستن . مادرش تا وقتی شوهرم بچه بود و مجرد بود اصلا واسش مادری نکرد حالا که زن و زندگی داره میخاد واسش مادری کنه . انکار من هوووشم . خیلی سخته دیگه پدرم در اومد تو این زندگی

اندی میگه : خوشگل محلمون توی شهر ما تکه . مهربونو شیرینو اما سراپا کلکه . منو میگه هاااا 😎😎خخخخ
زمان چاره ساز نیس من یازده ساله که این مشکل رو دارم مشاور ما می گفت چاره اش مدیریت روابطه که شوهرم ا ...

چرا من خودم خیلیاااااااا رو به عینه دیدم زمان تا حد زیادی حلش کرده باشه

من . البته مادرشو خواهرش به شدددددت بهش وابسته هستن . مادرش تا وقتی شوهرم بچه بود و مجرد بود اصلا وا ...

دقیقا منم همینطورم فقط الکی اینطورب میکنن

من خواهرش هم سنمه نمیدونی ک ماالان عقدیم شبا میره میچسبه شوهرم😐

بسم الله..این چ وضعشه..باید مادرش نزاره...

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.