2777
2789
عنوان

بازم خواهرشوهرم نیومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 53 پست
بیخیال تو همه تلاشتو کردی رابطه باید دو طرفه باشه غروتو بیشتر از این زیر پا نزار منم بابت مسئله ای ک ...

من رابطم با یکی جاری هام انقد خوب بود ک سری از هم سوا بودیم...تا جاری بعدی اومد اینم گل افتابگردون شد روش چرخید سمت اون.من یک ماه خون دل خوردم تا تونستم درد دوریش رو تحمل کنم  ن ک دور باشیما ن ولی تحمل اینکه نمیتونستم مث قبل باهاش راحت باشم برام سخت بود.یک ماه جون کندم تا یاد گرفتم جاری هم فایده ای نداره و رفیق حساب نمیشه.... الانم هرچه خونه مادرشوهر میرم و نگام بهش میوفته اشک تو چشام جمع میشه ک ندارم تو دلم ولی انقد خودمو سفت میگیرم ک اصلا متوجه نشه... اون خیلی زود منو رها کرد ولی من بودم ک وابستش بودم...جوری بودم ک پایه بیرون رفتنا و دور دور فقط میگفتم جاری بیا بریم....حیف حیف ک چقد دیر ادما خودشون رو ب ما ثابت میکنند

عزیزم منم مثل تو بودم تا بعد ۱۵ سال فهمیدم من مسئول حفظ و نگهداری روابط خواهر برادریِ این خانواده ن ...

نه والا چون ظاهرشون چیزی نشون نمیده

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این سالها خیلی ککارا کردم واسه خودم، خودمو تو کارم ارتقا دادم برای خودم وقت گذاشتم تو کارم پیشرفت ...

زندگی کن 

بخدا 14 سال اندازه 100سال پیر شدم شوهرم هیچی نبود زیر خط فقر

تشویق کردم لیسانس گرفت چون براش عقده بود 

جای 1 خونه 2 تا خونه خریدیم 

آلن راحت میگه ی خونه ی ماشین بهت بدم مهرتو ببخش برو

چون پدر مادرش دهاتن و اونجا زده ب سرش خونه بسازه و ...

من نه پدر خوب نه برادر یک رنگ نه شوهر خوب و وفاداری داشتم دلم به بچم خوشه

الان شدم ی زن 40 ساله با رزومه مجردی درخشان ولی حس کار ندارم انگیزه ندارم لجم گرفته نمیدونم 

من چون خودم عمه درست حسابی بهدخودم ندیدم و مامانم با تنها عمه ام یه عمر کینه و کدورت داشتن دلم نمیخو ...

خب زوری که نمیشه که عزیزم ولشون کن نمی‌خوان شمارو شماهم نخواه هیچی از عزت نفس غرور واسه آدم مهم نیست

من جات باشم آخرین باری بود که دعوتشون می کنم. دیگه بهشون زنگ نمی دم و خونه شون نمی رفتم . کلا پرونده ...

دلم طاقت نمیاره 😭😭😭😭

خب زوری که نمیشه که عزیزم ولشون کن نمی‌خوان شمارو شماهم نخواه هیچی از عزت نفس غرور واسه آدم مهم نیست

از این به بعد همینکارو میکنم

دلم طاقت نمیاره 😭😭😭😭

دست دلتو بگیر بشون یه گوشه بگو عزیزم اینقذر منو سبک نکن بشین همینجا تا عقلم ببینه چکار باید بکنه با این موضوع 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

تو این سالها خیلی ککارا کردم واسه خودم، خودمو تو کارم ارتقا دادم برای خودم وقت گذاشتم تو کارم پیشرفت ...

افرین بهت‌. پس اعتماد بنفست رو هم ارتقا بده که اینقدر رفتار اونا اذیتت نکنه.ما وقتی با شخصی ازدواج میکنیم درسته دوست داریم رابطمون با خانواده جدید خوب باشه اما همیشه طرف مقابل همچین نیتی نداره و ازدواج ما دلیل بر این نیست که هر رفتار بدی از حانب خانواده همسر رو مجبور باشیم تحمل کنیم.مجبور نیستیم عاشق اونا هم باشیم اگر رفتار متقابل مناسبی با ما ندارند.شما دعوت کردی حسن نیتت رو نشون دادی دیگه اگه  نخواستن قبول کنن اتفاقا توپ رو توی میدون اونها انداختی و همسرت میبینه که اونها خودشون رابطه رو ادامه ندادند نه شما.پس نباید حس منفی بخودت بدی

افرین بهت‌. پس اعتماد بنفست رو هم ارتقا بده که اینقدر رفتار اونا اذیتت نکنه.ما وقتی با شخصی ازدواج م ...

سعی میکنم ازین به بعد سنگیتر رفتار کنم. 🙂

گلم الان اروم شدی؟ بدون  یوقتایی دوستان مجازی از هزاااارتای ادمای نزدیک بیشتر بهت نزدیکن.فقط کم نیار قوی باش و ب خودت افتخار کن ک یک زن محکم هستی👏👏👏👏👏👏❤️

اگه واقعا دوس داری بیانوقتی دعوتشون کردیبا روی خوش دعوت کن..خیلی مهربون و صمیمیدلشونو به دست بیار عز ...

خدا رو شکر

ما 3 تا جاری بودیم 

از اول اون دوتا روزگار منو سیاه کردن باهم فقط پچ پچ

به همدیگه هم وفادار نبودن

ی ظرف می‌شستیم ادا یکی دل درد می‌گرفت یکی میگفت من ظرف آوردم

مادرشوهرم میگفت وای تو شستی یعنی اون یکی بیاد

تو عقد میگفتن چرا پیش شوهرت میشینی چرا این چرا اون

فقط حسادت و دخالت

اونا رو من زوم بودن من رو زندگیم 

شکر خدا الانم سرتریم و فقط دارن جلز ولز میزنن

بعضی آدما واقعا اسم حیوون خراب کردن

اگر بگم چه کارها نمیکردن 

خدا ازشون نگذره

دلم طاقت نمیاره 😭😭😭😭

اره پا بزار رو دلت آدمای همیشه همونی که میخوان نمیشه الان فکر میکنی من خوشحالم که خواهرشوهرام حتی نمیدونند جنسیت بچه من چیه  نه خدا شاهده ناراحتم و خب چیکار کنم اگه واسشون مهم بودم زنگ میزدن حداقل یه حال میپرسیدند 

بخاطر آرامش خودت هرکاری میدونی بکن‌. این خودخوری ها و نشخوارهای ذهنی ادمو مریض میکنه از درون داغون میکنه‌. بعضی ادمها برای بعضیای دیگه سمی هستن تنها راه دور ایستادن ازشونه وگرنه هرچقد اونهارو‌تو اغوش بگیری فقط نیش میخوری.باخودت بگو من مجبور نیستم تموم ادمای دورو برم رو از خودم راضی نگه دارم. پیامبر که پیامبر خدابود هم کلی دشمن و منتقد داشت ما که دیگه بماند.