2777
2789
عنوان

بازم خواهرشوهرم نیومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 53 پست
ولشون کن بیکاری اون خانواده شوهرن که باید سراغ عروس و پسرشون بگیرن خودت بگیر به شدت برش کم محلی تیزت ...

بیرون از خونه و محل کار شوهرم همو میبینن شوهرمو میخوان بچه هامو میخوان منو نمیخوان

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دیگه اصلا به هیچ وجه نه سمتشون برو نه اصرار به ارتباط داشته باش دیگه الان شوهرت باید به خودش بی ...

شوهر من تا پول داشت عزیز بود الان ک پولی در بساط نداره دیگه کسی سمتش نمیاد تازه  داره میفهمه ک تا وقتی سفره جلوشون پهن میکرد ادم حسابش میکردند ....تااااااااازه فهمیده

شکر خدا پدر و مادر شوهر نداری بشین زندگی کنمن خودم 2ساله خونه برادرم نرفتم چون دیدم شوهرم خیر سرش رف ...

تو این سالها خیلی ککارا کردم واسه خودم، خودمو تو کارم ارتقا دادم برای خودم وقت گذاشتم تو کارم پیشرفت کردم بطوریکه به گوششون رسیده به طوریکه فامیلای اطراف شون اکثرا از کارم تعریف کردن ولی دریغ ازاینکه یه کدومشون به روش بیاره هر چند من احتیاجی به تعریف اونا ندارم 

بیخیال تو همه تلاشتو کردی رابطه باید دو طرفه باشه غروتو بیشتر از این زیر پا نزار منم بابت مسئله ای که اصلا من مقصر نبودم خواهرشوهرام ۸ ماهه زنگ نمی‌زنند حتی الان که باردارم دوبار بیمارستان رفتم واسشون مهم نیست واسه منم مهم نیست منم زنگ نمیزنم 

تو این سالها خیلی ککارا کردم واسه خودم، خودمو تو کارم ارتقا دادم برای خودم وقت گذاشتم تو کارم پیشرفت ...

گلم عین خودمی...تو کار کیک پزی ام...خیرسرم مربی ام...اما دریغ از یه تعریف جلوی خودم ک هیچ جلوی بقیه..... ولشون کن

الهی بمیرم ک دردامون مشترکه

خدا نکنه مثل من باشی

ببین تو ماه اول عقد ذات خودشونو نشون دادن

پشتوانه نداشتم ک برگردم یعنی انگار بابام نون خور کم کرد

جاریمو فامیل بود پدرشون درآورد هم خودش هم خانوادش تحقیرش ون میکردن عاشق اونام و مثل سگ میترسن اون یکی جاریمو غریبه است به زور مهرتو بخشید شوهرمو از زندگی خیر ندید

منو برای دلخوش کنک اون جاریه خیر میکردن شستم پهنشون کردم 

شوهرمم چون خودش منو خواسته بود پشتم بود ولی الان ازش متنفرم چون اگر اون زن داری بلد بود من آنقدر افسرده نبودم 

ب خودت رحم کن مستقل باش 

بخدا مردای قدیم ک ی تنه جور 6تا خانواده رو می‌کشیدن و آدما معرفت داشتن منقرض شده 

دوست داشتن و معاشرت زوری و اجباری نیست 

کاش اینو درک کنیم که چون از یه پدر و مادر متولد شدیم ، دلیل بر عشق و صمیمیت نیست 

شما هم ولشون کن 

شاید حس خوبی از این رابطه ندارن و نمیخوان معاشرتی باشه . اگر بهت آسیبی نمیرسونن و مشکلی ایجاد نمیکنن خودتو درگیر نکن .جای اذیت کردن خودت به زندگیت برس 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم منم مثل تو بودم تا بعد ۱۵ سال فهمیدم من مسئول حفظ و نگهداری روابط خواهر  برادریِ این خانواده نیستم ، تو این مدت خودم رو کوچیک کردم .دیگه اصلا کاری به کارشون ندارم ، فقط جایی ببینمشون سلام خشک و خالی ، یادمه قدیما عروسا ظلم بودن و بی دلیل پای خانواده شوهر رو از زندگیشون قطع میکردن ولی جدیدا  خوده عروسا اصرار و التماس، که تو رو خدا بیاین خونمون ، نه به اون شوریه شور ، نه به این بی نمکی .به جهنم که نیومد خونت ، عزیزم حسودن چشم ندارن ببیننت ، یعنی اینو نفهمیدی ؟

بیخیال تو همه تلاشتو کردی رابطه باید دو طرفه باشه غروتو بیشتر از این زیر پا نزار منم بابت مسئله ای ک ...

من چون خودم عمه درست حسابی بهدخودم ندیدم و مامانم با تنها عمه ام یه عمر کینه و کدورت داشتن دلم نمیخواست بچه هامم بدون عمه باشن واسه همین تلاش میکنم که رابطه ها خوب بشه تا اوونا طعم داشتن رو بچشن