2777
2789
عنوان

بازم خواهرشوهرم نیومد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکرما 3 تا جاری بودیم از اول اون دوتا روزگار منو سیاه کردن باهم فقط پچ پچبه همدیگه هم وفادار ...

آره دیگه عزیزم

هر کس ک روی خودش تمرکز کنه 

نتیجه شو میبینه

حسادت هست متاسفانه

اما خب گاهی نباید زیادی جدی گرفته شه

آخه میدونی قطع ارتباط خوب نیس..کمرنگ بشه اما قط،نشه

مگه اینکه واقعا شرایط خیلی حاد باشه

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
خدا نکنه عزیزم پسره ماه دیگه دنیا میاد واسه اسمش هنوز با شوهرم به توافق نرسیدیم😅

الهی الهییییی ب سلامتی ودل خوش....خدایا شکرت ک ی بنده ی خوبت داره بچه دار میشه🤲🤲🤲🤲گلم ی اسم قشنگ بزارید ک هرکی میشنوه کیف کنه خودش بیشتر .... تا بزرگ شد یلی بشه برای خودش🤌🤌🤌🤌🤌 انشاالله ب سلامتی خوب زایمان انجام بدی و صدای وق وق بچه گوشاتونو کرررررر کنه🤲😍😍😍😍😍🤭😂

الهی الهییییی ب سلامتی ودل خوش....خدایا شکرت ک ی بنده ی خوبت داره بچه دار میشه🤲🤲🤲🤲گلم ی اسم قشنگ ...

قربونت برم چقدر مهربونی شما والا روزمو ساختی با حرفای قشنگت ممنونم ازت🌹🌹❤❤

آره دیگه عزیزمهر کس ک روی خودش تمرکز کنه نتیجه شو میبینهحسادت هست متاسفانهاما خب گاهی نباید زیادی جد ...

ببین. من سالی ی بار میرفتم خونه برادرشوهر یهو جاریمو ی چی میگفت نگو

باهم تنها می‌شدیم همیشه یکی  بپا میشد بعد توقع دارن باهم رفت و آمد کنیم 

بیرون از خونه و محل کار شوهرم همو میبینن شوهرمو میخوان بچه هامو میخوان منو نمیخوان

مگه نمیگی یه شهر دیگن؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️