2777
2789
عزیزم امضاتو خوندم منم دزفولیم،ولی ساکن اهوازم،دو واقع سی پول پیش چهارصد کرایه،ولی من گفتم بیست چون ...

ما هم مستاجر بودیم، یه زمانی خدا خواست و اهواز خونه خریدیم 95 متری کلید اول دادیم مستاجر 28 میلیون تو 3 سال که نشسته بود هزار تومن کرایه اضافه نکردیم موقعی که خواست بره 20 هزار ازمون گرفت برای هزینه نصب هود که داده بود  

فقط خدا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خوبه رهن رو برده بالا اجاره نمیدین خو پول رهن اخر ماله خودته خیلی جاها هم رهن میخوان هم اجاره

منم دزفولی ام😍😍😍😍

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
اهان گفتی هشتاد متره

سلام دزفیلی ..😍

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

من خودم ۸۷ متر شکر خدا مادرشوهرم داد بهمون..وگرنه با وضع حقوق شوهرم تو چادرباید میخوابیدیم😅