باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدر کوجیک من میگم خونه ما کوچیکه بنده خدا مال شما از ما هم کوچیکتره کدوم محله؟ البته انشالا دلت ...
شهرری.وسیله هاو چیدیم فقط جای خواب ۳نفرمونو داره.مهمون که میاد غم عالم میگیرم.چون جای خواب نداریم.اتاقم که تختو کمد پسرم توشه فقط جای یه نفرو داره.آجیم اینا اومدن ما به زور تو اتاق جاشدیم تا صب نخوابیدیم.آجیم اینا تو پذیرایی.حالا واسه شب یلدا پدر شوهرم و خواهرشوهرم بیان خونمون.یعنی مخم داغ کرده که وقتی که اینجان بچم چقد اذیت میشه.خواهرشوهر۵ نفر مادرش اینام ۳ نفر.رسما خفه میشیم از کمبود اکسیژن.
من تا حالا تو نخ کرایه و قیمت ...نبودم ولی انگار خیلی قیمت ها بالا رفته برا خیلی ها فک کنم نصف یا ثلث درآمدشون باشه دعا میکنم سال آینده این موقع همه خونه دار شده باشین
خیلی وضع گرونی افتصاح دارع میشه..خدا بهمون رحم کنه..😣
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.