حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1901 عنوان لکه بینی یا خون لانه گزینی چند روز قبل موعد دیده میشه❓ 63 بازدید | 12 پست من موعدم فرداس یبار چاهار شنبه شب ی قطره دیدم رو لباس زیرمیبارم دیروز قهوه ای خیلی روشن اومد ازمنمیدونم لانه گزینیه یانههرچند امیدی هم ندارم😔ولی تابحال اینجوری لکه نداشتم قبل پریود مستقیم پریود میشم همیشه منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام 1403/10/09 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قلدرشت_سایت عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1191 دوبار شده فکر نکنم لانه گزینی باشه ها ا با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4982 اگر لانه گزینی باشهالان بی بی چک بزنی نشون میده و مثبت میشه
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1901 دوبار شده فکر نکنم لانه گزینی باشه ها دوبار اولیش چاهار شنبه درحد ی قطره دقیقا بودولی دیروزی بیشتر بود لباسمو ببشتر کثیف کرده بودنمیدونم میگم ک امیدی هم ندارم اصلا منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1901 اگر لانه گزینی باشهالان بی بی چک بزنی نشون میده و مثبت میشه فردا موعدمه اگر نشدم میزنمهمیشه صبا بیدار میشم میبینم پریودم شرو شده ببینم فردام اینجوری میشه منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
cathrin عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 4982 فردا موعدمه اگر نشدم میزنمهمیشه صبا بیدار میشم میبینم پریودم شرو شده ببینم فردام اینجوری میشه ان شاالله هر چی خیر ه
قلدرشت_سایت عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1191 فردا موعدمه اگر نشدم میزنمهمیشه صبا بیدار میشم میبینم پریودم شرو شده ببینم فردام اینجوری میشه بعده اقدام روغن زیتون تو غذا یادت نره رحم قوی میشه ا با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1901 بعده اقدام روغن زیتون تو غذا یادت نره رحم قوی میشه نمیدونم حس میکنم خواست خدا نیست فعلا چون بدون هیچ مشکلی ام ولی بازم باردار نمیشم 😔 منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
قلدرشت_سایت عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1191 نمیدونم حس میکنم خواست خدا نیست فعلا چون بدون هیچ مشکلی ام ولی بازم باردار نمیشم 😔 همسرت ازمایشش خوبه؟ اون قوی باشه مشکلی نیست نگرانی نداره ک دختر ا با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1901 همسرت ازمایشش خوبه؟ اون قوی باشه مشکلی نیست نگرانی نداره ک دختر اره اونم مشکلی نداره خودمم همچی نرمالهچون اردیبهشت یدونه سقط داشتم ذهنم سمت گرفتگی لوله و عکس رنگی نمیرهاگه بسته بود و مشکلی داشت اونموقع باردار نمیشدم منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام
fatijoooon8989 عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 37 اره اونم مشکلی نداره خودمم همچی نرمالهچون اردیبهشت یدونه سقط داشتم ذهنم سمت گرفتگی لوله و عکس رنگی ن ... باردار شدین شما؟
حاناkhanom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1901 باردار شدین شما؟ ن عزیزم منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی منمحتاج دعای توام