2777
2789
عنوان

هرروز مادرشوهرمو نفرین میکنم

412 بازدید | 31 پست

برادرشوهرم از روستا اومده پیش من درس بخونه۱۴سالشه..باردارم شوهرمم میره ماموریت ۲ماه ۲ماه میاد خونه(عزیزان از لحاظ چشم پاکی ازش مطمئنم)مادرشوهر و پدرشوهرم بخاطر وام ها خیلی کمکمون کردن البته وام هایی ک صرف جشن و جهاز شد ک وظیفه خودشونم بود شوهرمم واسه جبرانش داداششو اورد پیش من در صورتی ک میتونستن بفرستن مدرسه شهر نزدیک خودشون با سرویس..حالا مشکلم اینه..این بشر بشدت کثیف و نامرتبه..لباساشو گذاشته حموم من بشورم منی ک حوصله خودمم ندارم..پوست پرتقالاشو ریخته زیر تخت من حامله بایددولا راست بشم.سیگار میکشه..دست توی کیفم میکنه(تنقلاتام تو کیفن)مادرشوهرم میتونست بفرستتش مدرسه کنار خونشون نفرستاده بدون اینکه از من نظر بخان پارسال فرستادنش پیش من..حتی سفرشم جمع نمیکنه بارها بهش گفتم چکنم؟؟بارها با شوهرم حرف زدم اصلا توجیه نمیشه

هیچی عزیزم من جای تو بودم میگفتم من باردارم دکتر ب من استراحت مطلق داده نمیتونم تیمارداری کس دیگرو بکنم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرشوهرت زنگ بزن

بجو خیلی کثیف کاری میکنم

عاصیم کرده

لطفن بهش تذکر بدید خودشو جمع کنه

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

والا من برادر خودمم نمیتونم اجازه بدم بیاد خونم چه برسه برادرشوهر

لطف کردن دستشون درد نکنه و احترامشونم واجب

دلیل نمیشه اونو بفرستن اونجا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خب فک کن برادر خودته   بهش یاد بده چیکار کنه   اون سنش خیلی کمه   انتظاراتتو بگو   اونم کم کم ب راه میاد   البته با زبون خوش       خوبی گم نمیشه خولی کن تا میتونی    ضمن اینکه مبادا بهش اخم و تشر بری تو سن بلوغِ 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏