2777
2789
عنوان

هرروز مادرشوهرمو نفرین میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 31 پست
خب فک کن برادر خودته بهش یاد بده چیکار کنه اون سنش خیلی کمه انتظاراتتو بگو اونم کم کم ب راه ...

سنش برا جمع کردن آشغال و شستن لباس و دست نزدن به وسایل دیگران کم نیست به هیچ وجه

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

عیب نداره توخونه تنها نباشی بهتره.با سیاست ازش کار بکش مثلن بگوفلانی عزیزم این کارو واسم انجام بده یا اون وسیله رو جابجا کن مرسی پسر گل اینجوری بگو کلی ازش استفاده کن تو کارای خونت

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دعوا نمیکنید؟ زجر دعوا و اختلافات بعدش نهایت یه هفته ده روزه. خوشی بعدش تا مدتهاااااست.

در حالیکه این استخوان لا زخم رو یک سال بیشتره تحمل میکنی. یه روز بی هوا بلند شو چهار تا بشقاب رو پرت کن وسط خونه، جیغ بکش خداااااا خسته شدم، بسه دیگه. چرا انقدر شلخته ای؟ چرا فلانی؟ چرا نمیری خونه خودتون؟ من چه گناهی کردم تو رو جمع کنم؟

خلاصه میزنی در هوچی گری و تمام. 

فوقش ده روز شوهرت قهر میکنه. صد تا گردو به نفع باغبونه

کاریش نمیشه کرد غیر اینکه پسش بفرستی یا باش رفیق شی خرش کنی از نو تربیتش کنی

خیلی سعی کردم باهاش خوب تا کنم..پرو میشه اونسری بهم میگع برام شارژ بفرست..یا زنگ میزنه برام غذا درست کن دارم میام

خیلی سعی کردم باهاش خوب تا کنم..پرو میشه اونسری بهم میگع برام شارژ بفرست..یا زنگ میزنه برام غذا درست ...

عجب بچه پر رو ای باهاش رک باش ببین چی میگه

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

چرا دعوا نمیکنید؟ زجر دعوا و اختلافات بعدش نهایت یه هفته ده روزه. خوشی بعدش تا مدتهاااااست.در حالیکه ...

عجب
سلیطه بازی که همیشه جواب نیست

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.

عجب سلیطه بازی که همیشه جواب نیست

سلیطه بازی دراوردم سکوت کردم حتی تاپیک قبلمو بخون برا شوهرم دعاهم گرفتم دعای بد ن ها دعای محبت..ک اینجا آبرومو بردن منم استفادش نکردم اصلا راهی نیس

چن وقتته.سختت نیست کار کردن.؟خوب ب مادرشوهرت بگو باهاش حرف بزنه برگرده خونه خودشون

۵ماهمه..ن سختم نیست فقط زورم میاد بخاطر کارای این دولا و راست شم..مادرشوهرم و ردکنم شوهرمو چیکارش کنم

سنش برا جمع کردن آشغال و شستن لباس و دست نزدن به وسایل دیگران کم نیست به هیچ وجه

خب بهش یاد ندادن دیگه   باید آموزش بدی 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏