لطفا نکته ها و هرچی که باید با خودم ببرم بیمارستان،یا کارایی که قبل و بعده عمل باید انجام بدمو بهم بگید
مرسی
درضمن محتاج دعاتونم😘😘😘😘
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چند ساعت قبل از سز هم چیزی نخور.خواستن ببرنت اتاق عمل برو جیش کن که بعد عمل سختت نباشه.یه روسری نخی تو کیفت باشه که اگه سردرد داشتی باهاش ببندی.یه چند قلم لوازم آرایشی هم ببر که آدم بعد از سزارین مثل روح میشه قبل از ملاقات شوهرت رنگو رویی بیاد صورتت
مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد! آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃🏃.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
چند ساعت قبل از سز هم چیزی نخور.خواستن ببرنت اتاق عمل برو جیش کن که بعد عمل سختت نباشه.یه روسری نخی ...
مرسی گلم.آره از شب که چیزی میخورم دیگه باید صبح ناشتا باشم
بعدازبی حسی ازکمرتا24ساعت اصلانبایدتکون خوردحتی بالشت هم نبایدزیرسرت. باشه خیلی سخته چون براشیردهی ی ...
وای ۲۴ ساعت خیلیه که
من که جونمو این شیاف نجات داد..فقط بااین شیاف ها سرپاشدم خیلی آرومم میکرد..اماخوب شاید واسه بعضی ها مثل شما حساسیت زابوده باشه..امامن دیدم خیلی ها استفاده میکنن وآروم شدن
خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
بعد عمل خیلی دردش زیاده وقتی از تخت بخوای بلند شی بری دستشویی تخت کناریم که پوشک با خودش خودش ...
شورت یکبار مصرف از داروخانه بگیرم؟