2777
2789
عنوان

ایشالا چندروز دیگه زایمانمه.سزارین.کیا سز کردن؟بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 69 پست

سزارین سختیش به بلند شدن اولشه. میخوای برای اولین بار بعد از عمل میگن پاشی بری دستشویی. آدم فکر میکنه آخر عمر شه. اینقدر که درد داری. 

ولی به محض اینکهایستادی و قدم اولتو برداشتی تمام دردت نصف میشه از اون لحظه ببعد رو به بهبودی میری انشالله

ببحسی عوارض داره؟بعد از اینکه از بیهوشی بیدار شدی درد داشتی؟

عوارض بی حسی خیلی خیلی کمتره،و سردردش ظاهریه

ولی بیهوشی،کل سیستم بدن رو میریزه بهم

من به مواد بیهوشی حساسیت داشتم،یک هفته همه جونم درد شدید داشت،انگار تریلی ۱۸ چرخ از روم رد شده بود.علیل و ذلیل.پاهامو نمیتونستم خودم از رو تخت بلند کنم.فاجعه بود.ایشالا برا هیچ کس پیش نیاد.ب خیه هامم خیلی درد داشت.با شیافم به اونصورت فرقی نمیکردم.

ولی سر دومی،عالی بودم.عااااااااالی،درد کم،خیلی رو پا بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداپشت وپناهت ..قبل عمل آیت الکرسی یادت نره بخونی..حتمابیای تاپیک ازخودت بهمون خبربده..وبرای هممون دعا کن

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏
خداپشت وپناهت ..قبل عمل آیت الکرسی یادت نره بخونی..حتمابیای تاپیک ازخودت بهمون خبربده..وبرای هممون د ...

باشه مامی جون.بیادتونم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

من توي سه ماهگي خونريزي داشتم و بيمارستان بستري شدم والله همه اين چيزا رو كه دوستان گفتن خود بيمارستان به خانم هايي كه زايمان كرده بودن دادن،از شورت توري و پوشك و شياف و ....

لباس هم كه ميگن لباس گرم ببر شما بيمارستان بهت لباس ميده دماي اتاق ها هم طوري هست كه مناسب باشه

حتي براي بچه هم خودشون همه چي ميدن

حالا شما بهتره زنگ بزنيد از بيمارستاني كه ميخواد بريد سوال كنيد قسمت زايمانش راهنمايي ميكنه كه بيخود وسايل اضافه با خودت نبري

فقط من شنيدم كسايي كه با بي حسي سزارين ميشن بعدش بايد نسكافه و قهوه بخورن كه سردرد نشن اينو با خودت ببر

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
من توي سه ماهگي خونريزي داشتم و بيمارستان بستري شدم والله همه اين چيزا رو كه دوستان گفتن خود بيمارست ...

مرسی از توضیح کاملت عزیزم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
مرسی از توضیح کاملت عزیزم

مریم جان راجع به استفاده شیاف از دکتر وپرستارابپرس..من تجربه خودم وبهت گفتم..امابپرس که یکوقت حساسیتی چیزی نداشته باشی ..

خدایِ مهربونم ممنونم که منو دوباره لایقِ مادرشدن دونستی🙏پسملی نازِ مامان؛ من و داداشی وبابایی منتظر دیدن رویِ ماهت هستیم.خدایاخودت مراقبش باش🙏