2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من به مدت یه ماهه دور بینی و زیر و دور لبم و چونم جوش چرکی دردناک. میزنه خیلی هم بزرگ میشه. محلول کلیند امایسین میزنم التهاب می‌خوابه الانم ازیترومایسین میخورم. شما راهکاری دارید. البته رفتیم مسافرت به عالمه تخمه خوردمبعداون شروع شد

خودت باش جهان اصالت را میستاید

سلام عزیزم

من یه مدت چانه و زیر چانه به شدت جوش میزد رفتم فیشیال چندین نوبت فایده نداشت یه کم تحقیق کردم فهمیدم که شاید مشکل هورمونی باشه 

دو ماه هس شروع کردم به خوردن قرص جلوگیری سیپرترون کامپاند و 

قرص داکسی سیلین رو اول ۱۰ عدد رو هر شب یه دونه خوردم تا ۱۰ عدد تمام شد بسته دوم رو هر دو روز الان هر وقت جوش بزنم یه دونه میخورم صورتم خیلی خیلی خوب شده و خیلی به ندرت جوش میزنم

سلام عزیزممن یه مدت چانه و زیر چانه به شدت جوش میزد رفتم فیشیال چندین نوبت فایده نداشت یه کم تحقیق ک ...

از کجا فهمیدید هورمونیه منم اینجوری جوش میزنم

خودت باش جهان اصالت را میستاید

سلام عزیزممن یه مدت چانه و زیر چانه به شدت جوش میزد رفتم فیشیال چندین نوبت فایده نداشت یه کم تحقیق ک ...

ببین قرص میخوری ممکن از قرصم باشه اون دکتر رفتی ؟ 

بدونی مشکلت چیه ؟ از کبدت نیست؟

از کجا فهمیدید هورمونیه منم اینجوری جوش میزنم

تو همین نی نی سایت تحقیق کردم خیلی ها گفته بدون حوش چونه به خاطر هورمون هس منم داروهایی که اونا گفتن گرفتم و جواب داد