2777
2789

سلام دوستان من فردا نوبت عکس رنگی رحم دارم  و خیلی استرس دارم  اونایی  که انجام دادین درد داشتین  قبل و بعدش چه دارویی استفاده کردین و چه مراقبت هایی داشتین  وایا کسی بوده که بعدش باردار شده باشه ؟؟

سلام عزیزم یک ساعت قبل از رفتن ژلوفن بخور 

ماده حاجبی که وارد رحم میشه ممکنه چسبندگی رو باز کنه و درصد باردار شدن بعد از عکس رنگس زیاد هست 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

من پیش یکی رفتم که اول آمپول بی حسی میزد و بعد یک ساعت عکس رو می گرفت . برای همین اصلا درد نداشتم. فقط چون چسبندگی خفیف داشتم موقع رفعش یک درد کوچیک در حد نیشگون داشت.

بعد چند ماه باردار شدم.

میگن مجازی ه . نگفتن الکی ه. واقعی ِ واقعی ه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم اصلا درد نداره اگه چسبندگی داشته باشی باز میشه تا دوماه بعد هم دارو میگن صبرکنید چون ممکنه بار دار بشی سوم پاکی باید بری شیاف دیکلوفناک قبلش و بعدش بزن یه هفته قبل و بعد همذباید چرک خشک کن بخوری اسمش یادم نیست

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
من پیش یکی رفتم که اول آمپول بی حسی میزد و بعد یک ساعت عکس رو می گرفت . برای همین اصلا درد نداشتم. ف ...

مبارکت باشه عزیزم انشاالله که دامن همه ی منتظرا هرچه زودتر سبز بشه

من گرفتم اصلا درد نداره اگه چسبندگی داشته باشی باز میشه تا دوماه بعد هم دارو میگن صبرکنید چون ممکنه ...

من این ماه دکترم برام عکس رنگی تجویز کرده بود ولی  برای اولین بار پریم همین ماه از شانس بعد من عقب افتاد باردار هم نیستم رفتم به دکترم گفتم هیچ آمپولی نداد گف  عب نداره برو انجام بده  

پس صبرکنید پری بشه بعد سوم پاکی برو برا عکس نزدیکی هم نکن از روز پنجم هم یه نوع چرک خشک کن هست آبی رنگ اسمش یادم نیست بخور تا یه هفته بعد عکس که عفونت نداشته باشی اینترنت دکتر باید بهت میگفت

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست
عزیزم اصلا درد نداره استرس نداشته باش و خودتو شل کن.فقط بعدش نیم ساعت دل درد داشتم مثل درد پریودی بع ...

مرسی گلم ممنون از نظرت بخدا خیالم راحت شد اخه خیلیا میگفتن خیلی درد داره  عزیزم مشکل شما چیه ؟؟