ربکاهستم مدیر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 عنوان شب یلدا کجا میرین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 78 پست من خانه مادر شوعرم.توفیق اجباری😊 از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن.... 1396/09/21 | 09:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 والا من گفتم میرم خونه مادر شوهرم شوهرم میگه من میخوام برم خونه مامانت اونجا بهتره حالا نمیدونم ساز مخااااالف میزنین😅😂😂 از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
هاندان عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 بچه ها میگم چ طوری کیک درست کنم واسه شب یلدا پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 بچه ها میگم چ طوری کیک درست کنم واسه شب یلدا من قراره برا مدرسه دخترم درست کنم.کیک طرح هندونه از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
mahsa_a عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 135 وای چه بابابزرگ باحالی داری از طرف نی نی سایتی ها ببوسش چشم حتمااا😄 خدایا یه نگاه حلاله، یه نگاه بنداز به ما
هاندان عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 ساز مخااااالف میزنین😅😂😂 خخخخخ اصلا نمیره خونه خودشون میگه خونه مامانم اینا شادن همش میگن میخندن اخر شبی هم میزنیم بیرون اهنگ.زیاد میکنیم کل و سرو صدا ولی خونه مادر شوهرم میگه جبهه هست نمیره پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
هاندان عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 من قراره برا مدرسه دخترم درست کنم.کیک طرح هندونه اره خب ب منم بگو چ جوری لطفا پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 خخخخخ اصلا نمیره خونه خودشون میگه خونه مامانم اینا شادن همش میگن میخندن اخر شبی هم میزنیم بیرون اهنگ ... همیشه دومادا خونه مادر زنا راحترن چراشو نمیفهمم.حتی اگه براشون سخت بگیرن از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
هاندان عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 همیشه دومادا خونه مادر زنا راحترن چراشو نمیفهمم.حتی اگه براشون سخت بگیرن والا بابامم انقد شوهرمو دوست داره صداش میزنه زندگیم ...انقد احترامش دارن منم بودم میرفتم همونجا خخخخ پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
هاندان عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 1844 فكنم زايمان كرده باشم تو بيمارستان باشم😬 خخخخخخخخخخ سینتو شبیه هندوانه کن پسرم یعنی دنیام همسرم یعنیتمام زندگیم
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 فكنم زايمان كرده باشم تو بيمارستان باشم😬 اوخی ایشالله ب سلامتی.یلدا میاری پس از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 والا بابامم انقد شوهرمو دوست داره صداش میزنه زندگیم ...انقد احترامش دارن منم بودم میرفتم همونجا خخخخ اوووووووو خوشبحالش همونه پس.من شوهرمو ب زور صداش میکنم زندگیم😂😂😂😂😂 از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....