2777
2789
عنوان

شب یلدا کجا میرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2516 بازدید | 78 پست
برای عروس عموی شوهرم خانوادش میارن. واسه دختر دایی شوهرم که نامزده خانواده داماد میارن. دعا کن حداقل ...

اوخی اگه دعوتت نکردن سر زده برو😂

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ديگه خب آخه نمي‌تونيم خودمون را نصف کنيم مجبوريم يکيش را زودتر بريم يا بعضي سالها مثلاً فرداي يل ...

بنده خدا مامانا

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
آره بابا حوصله داریا من چند سال پیش که باردار هم بودم یا بچه ام چندماهش بیشتر نبود من باید میرفتم ...

منم مثه مهمونم اونجا ولی میکن تو نباشی خوش نمیگذره.بس باحالیم😆

شاید از قالب بد درمیاری.بزار خوب ک بست لایه ها رو بریز بعد برگردون

متظورتو از لایه ها رو بریز نفهمیدم عزیزم.اره میچسبه به قالب ژله رولی هم که درست میکنم در نمیاد خراب میشه

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

ینی رسم ما اینه که تو دوران عقد طرف پسر میان خونه مادر عروس

سال بعدش هم خانواده دختر میبرن خونه خود عروس...

حتی مادر شوهر خواهرم با اینکه دخترش ۷ساله ازدواج کرده اما هنوزم بهش شب یلدایی میدن...

یا بابا بزرگم هر سال با اینکه مادرم ۲۵ساله ازدواج کرده شب یلدایی برامون غذا و اجیل و هندانه میفرسته.ینی برا همه دختراش میفرسته..

بعدشم میان خونمون شب نشینی

خدایا یه نگاه حلاله، یه نگاه بنداز به ما  
متظورتو از لایه ها رو بریز نفهمیدم عزیزم.اره میچسبه به قالب ژله رولی هم که درست میکنم در نمیاد خراب ...

مقدار اب گرم بیشتر بریز زودتر ببنده ژلت و محکمتر شه.اگه لایه ای درست نیکنی بزار لایه ها سفت شن بعد دومی رو بریز

ینی رسم ما اینه که تو دوران عقد طرف پسر میان خونه مادر عروس سال بعدش هم خانواده دختر میبرن خونه خود ...

چ خوب

مقدار اب گرم بیشتر بریز زودتر ببنده ژلت و محکمتر شه.اگه لایه ای درست نیکنی بزار لایه ها سفت شن بعد د ...

عالی بود مرسی عزیزم ببینم اینبار چطورمیشه

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
ما بخوایم بریم باید کادو هم ببریم آخه. اگه دعوت نکنن هم میریم خونه مامانمینا

کادو چرا